Καταγγελίες-σοκ για καθηγήτρια στην Ρόδο: Έβγαζε τα φρύδια μαθητών και τους έδενε πισθάγκωνα στις καρέκλες!

καταγγελίες-σοκ-για-καθηγήτρια-στην-ρ-517426

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες γονέων μαθητών της Γ’ Γυμνασίου σε βάρος καθηγήτριας, η οποία φέρεται να έκανε και άσεμνο σχόλιο σε φωτογραφία που ανήρτησε μαθητής στο Facebook

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» της Ρόδου, πειθαρχική έρευνα για την διαπίστωση ενδεχόμενων παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα από καθηγήτρια Γυμνασίου στην δυτική πλευρά του νησιού.

Η έρευνα διενεργείται αρμοδίως από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κατόπιν αναφορών γονέων, που καταγγέλλουν την μεσήλικα εκπαιδευτικό για αναξιοπρεπή και απρεπή συμπεριφορά έναντι των παιδιών τους, μαθητών της τρίτης τάξης του Γυμνασίου.

Η καθηγήτρια καταγγέλθηκε ότι χρησιμοποίησε διάφορες ανορθόδοξες… μεθόδους «τιμωρίας» των μαθητών της. Συγκεκριμένα φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι, ενώ σε μια άλλη περίσταση να έδεσε τα χέρια άλλων πίσω από τις καρέκλες στην τάξη.

Πέραν όμως των ανωτέρω, υπέπεσε στην αντίληψη της διεύθυνσης του σχολείου το γεγονός πως η ίδια, έκανε άσεμνο σχόλιο κάτω από φωτογραφία μαθητή της στο Facebook.

Μαθητής συγκεκριμένα φέρεται να ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχό του, προκειμένου να επιδείξει τους κοιλιακούς του στους φίλους του.

Η καθηγήτρια φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία, να του έγραψε «ωραίο βρακί» -γεγονός που όχι μόνο ξένισε, αλλά και προκάλεσε ανησυχία σε γονείς.

Η διεύθυνση του σχολείου, όταν πληροφορήθηκε την συμπεριφορά της καθηγήτριας, προέβη σε σχετική έρευνα, ενώ απευθύνθηκε με την σειρά της στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου.

Ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης, φέρεται να έχει επιληφθεί προσωπικά της υποθέσεως.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook