Καταβρόχθιζε το θύμα του ακόμη και όταν τον πυροβολούσε η αστυνομία

καταβρόχθιζε-το-θύμα-του-ακόμη-και-ότα-587832

Ένα εξαιρετικά σκληρό περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, καθώς αναφέρεται σε μία φρικιαστική περίπτωση κανιβαλισμού η οποία συνεχιζόταν για ώρα. Ακόμη και μετά τα την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για περιστατικό στο σπίτι της οικογένειας Μαπεκούλα όπου και έσπευσαν αμέσως. Το θέαμα που αντίκρισαν ωστόσο ήταν αποκαρδιωτικό. Βρήκαν τον 23χρόνο γιο της οικογένειας, Αφίβε, να καταβροχθίζει τη σορό μίας άτυχης γυναίκας.

Όπως μετέδωσε ο Independent, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο Μαπεκούλα δεν ανταποκρινόταν στις διαταγές τους και συνέχιζε το φρικιαστικό του έργο. Μάλιστα, ακόμα και όταν τον πυροβόλησαν στον ώμο, το πόδι και την κοιλιά, ο δράστης δεν φαινόταν πρόθυμος να σταματήσει. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nelson Mandela όπου φέρεται να επιτέθηκε και σε μία νοσοκόμα.

Η τοπική εκπρόσωπος της Αστυνομίας διευκρίνισε ότι ο δράστης σκότωσε το θύμα, κόβοντάς του το λαιμό με ένα μαχαίρι. Με τη σειρά του, ο δήμαρχος της πόλης υποστήριξε ότι τα «ναρκωτικά και η χρήση ουσιών» έπαιξαν ρόλο στο έγκλημα. Δεν έχουν γίνει ωστόσο γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook