Κατήγγειλε τον πρώην της ότι προσπάθησε να τη βιάσει όταν πήγαν μαζί να προσκυνήσουν στην Τήνο!

κατήγγειλε-τον-πρώην-της-ότι-προσπάθη-753384

Ταξίδεψε στην Τήνο μαζί με τον 46χρονο πρώην φίλο της μια 33χρονη για να προσκυνήσουν στην Παναγία, αλλά κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο και διέμεναν!

Η νεαρή γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε σχέση στο παρελθόν με τον φερόμενο ως δράστη, δεν εξήγησε όμως για ποιο λόγο πήγαν μαζί ταξίδι και κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο! Έτσι κι αλλιώς, πάντως, μετά την καταγγελία της οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τον 46χρονο, που κατηγορείται πλέον για απόπειρα βιασμού.

Στη Ρόδο, μια 27χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι γνωρίστηκε με έναν 25χρονο Σουηδό σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν καθένας με την παρέα του, αλλά τον ακολούθησε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, επειδή ήταν μεθυσμένη και αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι του.

Όπως ισχυρίστηκε, ο νεαρός εκμεταλλεύτηκε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει και την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της.

Ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, αλλά υποστηρίζει ότι έγιναν μόνο ερωτικά χάδια μεταξύ τους με τη θέληση της 27χρονης, χωρίς να υπάρξει ολοκληρωμένη επαφή. Η 27χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή που θα πιστοποιήσει αν έγινε βιασμός.

Πρωτο θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook