«Κατάπιε» ηρωίνη, χασίς και ναρκωτικά χάπια! | «Άφωνοι» οι Αστυνομικοί

κατάπιε-ηρωίνη-χασίς-και-ναρκωτικά-257070

syllipsi

Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί είδαν τον έναν από τους δύο εμπόρους να… «γεννάει» συσκευασίες με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, χασίς και ναρκωτικών χαπιών

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Ασφάλειας Άρτας όταν συνόδευσαν στην τουαλέτα της υπηρεσίας τους έναν από τους δυο εμπόρους ναρκωτικών που είχε συλλάβει νωρίτερα η Δίωξη στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, καθώς τον είδαν να… «γεννάει» συσκευασίες με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, χασίς και ναρκωτικών χαπιών!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν σταματήσει για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 40 χρόνων και είχαν βρει στο εσωτερικό του μία συσκευασία με 4,54 γραμμάρια ηρωίνης. Ετσι, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στο τμήμα για την προανάκριση. Κατά την παραμονή τους εκεί, ο 41χρονος επικαλέστηκε πως ήθελε να κάνει την ανάγκη του και τον συνόδευσαν στο αποχωρητήριο.

Η συνέχεια αποκάλυψε πως ο διακινητής είχε βρεθεί μια ανάσα από τον θάνατο, καθώς υπήρχε φόβος τα υγρά του στομάχου να τρυπήσουν τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί! Συνολικά, ο 41χρονος απέβαλε τρεις συσκευασίες με 57,42 γραμμάρια ηρωίνης, 2,68 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και επτά ναρκωτικά χάπια!

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο, τρία κινητά και τέσσερα σημειωματάρια με χειρόγραφες σημειώσεις για το… πελατολόγιο και τις ποσότητες που διακινούσαν οι δυο συνεργοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook