Κατάληψη σήμερα και στον Δήμο Χανίων από τους εργαζόμενους

κατάληψη-σήμερα-και-στον-δήμο-χανίων-α-300968
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε καταλήψεις δημοτικών καταστημάτων σήμερα Τετάρτη θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι καταλήψεις γίνονται στα πλαίσια αποφάσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ και «κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου»

Η ανακοίνωση του Συλλόγου των Εργαζομένων αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Νομού Χανίων αποφάσισε :

Να πραγματοποιήσει κατάληψη αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου από τις 10.00 πμ. έως 1.00 μμ. σε όλους τους Δημοτικούς χώρους και οι εργαζόμενοι-ες να συγκεντρωθούν  στα ακόλουθα Δημαρχεία του Νομού Χανίων :

– Δημαρχείο Δήμου Χανίων

– Δημαρχείο Δήμου Πλατανιά

– Δημαρχείο Δήμου Κισσάμου

– Δημαρχείο Δήμου Αποκόρωνα

Καλούμε όλους του συναδέλφους και συναδέλφισσες, ανάλογα σε ποιο Δήμο δουλεύουν, να συμμετέχουν ενεργά  στις καταλήψεις αλλά και στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν στα παραπάνω Δημαρχεία.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της ομοσπονδίας  ΠΟΕ – ΟΤΑ :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ

Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την περικοπή των συντάξεων, στη πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. (Γκαράζ, Κ.Α.Π.Η., Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ.), από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι. Στόχος, να ενημερωθούν αναλυτικά για τα νέα μέτρα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις κ.λπ. και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίδρασή μας και η συμμετοχή στις κάθε μορφής κινητοποιήσεις. Επίσης, στόχος είναι να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων για να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και σε τοπικό επίπεδο.

Η επιτυχία των παρεμβάσεων μας για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας και χρειάζεται τη μαζική μας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Η σκληρή λιτότητα είναι ΑΚΟΜΗ εδώ… Γενικεύεται, επεκτείνεται ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Ο Αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή με αρχή την μαζική συμμετοχή τους στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook