Καστοριά: Με μουλάρι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς!

καστοριά-με-μουλάρι-μετέφεραν-μεγάλη-475644

Νέα μέθοδο στην προσπάθεια εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από την πατρίδα τους δοκίμασαν δυο Αλβανοί, οι οποίοι φόρτωσαν δύο ταξιδιωτικούς σάκους σε ένα… μουλάρι και με αυτό πέρασαν τα σύνορα σε δασική περιοχή της Καστοριάς όπου συναντήθηκαν με δυο ομοεθνείς τους για να τους παραδώσουν το φορτίο!

Όμως, παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις τους αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, οι οποίοι περίμεναν ως το βράδυ της Πέμπτης να γίνει η συνάντηση. Μόλις έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο οι παραλήπτες του φορτίου ηλικίας 34 και 42 χρόνων, τους συνέλαβαν μαζί με τους μεταφορείς ηλικίας 30 και 60 χρόνων που προσπάθησαν να διαφύγουν προς τη μεθόριο και κατέσχεσαν το όχημα, τους σάκους με τα ναρκωτικά και το τετράποδο που τους μετέφερε.

Στα δυο σακ βουαγιάζ, βρέθηκαν 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 37 κιλών και 250 γραμμαρίων και οι τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα κατά περίπτωση.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook