Καραμπόλα με πούλμαν που μετέφερε μαθητές στην Εγνατία Οδό | Photos

καραμπόλα-με-πούλμαν-που-μετέφερε-μαθ-518713

Οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι μόλις μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Μετσόβου με την εμπλοκή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές.

Στο λεωφορείο επέβαιναν οι μαθητές της Γ΄τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου Αιτωλ/νίας, που επέστρεφαν από την Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τετραήμερη εκδρομή του σχολείου τους.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 19.00, στη δεύτερη σήραγγα από Μέτσοβο προς Ιωάννινα ενεπλάκησαν και άλλα οχήματα.

Οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι μόλις μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα.

Έτσι τα εκτός ελέγχου αυτοκίνητα χτύπησαν μέσα στο τούνελ στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που ακολουθούσαν να μην προλάβουν να τα αποφύγουν και να σημειωθεί η καραμπόλα.

Στο τούνελ διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στο ρεύμα της καθόδου και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απομακρύνουν τα οχήματα και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Δείτε τις φωτογραφίες 

protothemna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook