Καμπάνα για ΠΑΟΚ: -3 από το φετινό πρωτάθλημα και -2 από το επόμενο! 3 χρόνια στον Σαββίδη

καμπάνα-για-παοκ-3-από-το-φετινό-πρωτάθ-663064

Καμπάνα επεφύλαξε ο αθλητικός δικαστής στον ΠΑΟΚ: -3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα και -2 από το επόμενο!

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της μακεδονικής ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών ετών από τους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Τούμπα, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Από την τιμωρία γίνεται γνωστό πως και ο Λούμπος Μίχελ δεν έχει δικαίωμα εισόδου σε ποδοσφαιρικά στάδια για ενενήντα ημέρες.

«Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, αλλά περιμένω και την ετυμηγορία για το ματς του Ολυμπιακού… Πρέπει να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ. Έχουν κάνει καλή δουλειά;» δήλωσε για την απόφαση στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

«Πιστή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας» χαρακτήρισε την απόφαση στον σταθμό μας ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Oι ποινές αναλυτικά

ΘΕΩΡΕΙ ότι η εγκαλούμενη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. α΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. γ΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή, ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook