Καμμένος: «Εμείς ρίξαμε την Κυβέρνηση» | Photos και ρεπορτάζ από την ομιλία στα Χανιά

καμμένος-εμείς-ρίξαμε-την-κυβέρνηση-199396

xania_kamenos2Από τα Χανιά ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος που μίλησε σήμερα το απόγευμα σε στελέχη και φίλους του κόμματος, στην αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου.

Στην ομιλία του που διήρκεσε περίπου 40′, ο Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ως κόμμα – εγγυητή για τα εθνικά θέματα, σε μια κυβέρνηση της ΅Εθνικής Ενότητας», μαζί με όλους τους «καθαρούς και έντιμους Έλληνες».

«Δεν διαπραγματευόμαστε τα εθνικά θέμα» είπε, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγώντας ότι στην μεταξύ τους συνεργασία υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» ανέφερε: «Δεν θα τους αφήσουμε να υποστείλουν τη σημαία αλλά ούτε και να κατεβάσουν τον σταυρό από τη σημαία».

«Εμείς ρίξαμε την Κυβέρνηση» είπε αναφερόμενος στην Προεδρική εκλογή, «εμείς, οι 12 βουλευτές που αντέξαμε». Μάλιστα, συνεχάρη προσωπικά και τον βουλευτή Ηρακλείου, Κώστα Δαμβολίτη που παρακολουθούσε την ομιλία, μαζί με άλλα στελέχη και πολιτευτές του κόμματος από τα Χανιά και την Κρήτη, όπως τον πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανώλη Αλιφιεράκη, τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γύπαρη, τον πρώην νομάρχη Χανίων, Παναγιώτη Κλάδο, τον πολιτευτή του κόμματος, Μιχάλη Αλεξάκη και άλλους.

???????????????????????????????

xania_kammenos1

Ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τουρισμό όλο το χρόνο στην Κρήτη, όπως η ένταξη του νησιού σε ειδικό φορολογικό καθεστώς και εναντιώθηκε στην ιδιωτικοποίηση του αερoδρομίου.

«Δεν θα γλιτώσει κανείς»

Επίσης, έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που λειτουργικά «υποτελικά» απέναντι στους δανειστές και η οποία, έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση. «Εάν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της Κυβέρνησης, θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια» είπε, κάνοντας αναφορά και στα νέα μέτρα που θα τα συνόδευαν και τα οποία περιλαμβάνονταν στο e-mail που είχε δει το φως της δημοσιότητας.

«Να ειναι βέβαιοι όμως όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα παραδίδοντας την στην Τρόικα, ότι δεν θα γλιτώσει κανείς τους. Θα τιμωρηθούν όλοι παραδειγματικά και θα γίνουν παραδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες γενιές» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τόνισε ότι αυτοί που θα διαπραγματεύονται δεν μπορεί να εκβιάζονται, την στιγμή που «αυτοί που σήμερα εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό, ειναι όλοι στις μαύρες λίστες της διαπλοκής. Είναι ειναι βέβαιοι όμως όλοι αυτοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα παραδίδοντας την στην Τρόικα, οτι δεν θα γλιτώσει κανείς τους. Θα τιμωρηθούν όλοι παραδειγματικά και θα γίνουν παραδειγμα προς αποφυγή για τις επόμενες γενιές.»ιναι οι πρόθυμοι που συνεχίζουν την ληστεία της χώρας γιατι απλούστατα δεν μπορούν να πουν «οχι». Είναι στις λίστες Χριστοφοράκου, Λαγκαρντ, Λουξεμβουργου κλπ.»

Μάλιστα, ανέφερε ότι σήμερα συνάντησε στα Χανιά τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Μανώλη Κοντοπυράκη, τον οποίο όπως είπε «δεν τον ήθελαν, επειδή δεν «μαγείρευε» τα στατιστικά.

???????????????????????????????

zarpa.gr

 

One thought on “Καμμένος: «Εμείς ρίξαμε την Κυβέρνηση» | Photos και ρεπορτάζ από την ομιλία στα Χανιά

  1. Ντροπή στο Β.Ω.Χ. που παραχώρησε τον χώρο αυτό σε έναν καιροσκόπο της δημοκρατίας. Κρίμα τα χρόνια που πέρασα σε αυτές τις αίθουσες για να μπορέσω να μάθω τις αξίες της κοινωνίας μας μέσω της μουσικής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook