Καμία ακύρωση κρατήσεων στην Ελλάδα από Γερμανούς τουρίστες

καμία-ακύρωση-κρατήσεων-στην-ελλάδα-α-263222

Διακόσιοι έως διακόσιοι πενήντα χιλιάδες Γερμανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για διακοπές, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ενόψει της έναρξης της περιόδου των θερινών διακοπών σε πολλά κρατίδια.

Μαζικά συνεχίζουν να επισκέπτονται την Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες αυτό το καλοκαίρι όπως διαβεβαιώνει η Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμου (DRV), που επισήμανε επιπλέον ότι δεν έχει καταγράψει καμία ακύρωση κρατήσεων παρά την τραπεζική αργία και το μαζικό «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Ακόμα και μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, οι πελάτες των τουριστικών πρακτορείων δεν εγκαταλείπουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και δεν ακυρώνουν τη διαμονή τους», υπογραμμίζει το DRV σε δελτίο Τύπου, όπου υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα, οι παραλίες της και ο ήλιος της συνεχίζουν να παραμένουν «αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών».

Τον περασμένο χρόνο, περίπου 2,5 εκατομμύρια Γερμανοί επισκέφθηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 8,5% σε σύγκριση με το 2013. Πρόκειται για μία τάση που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω φέτος, σύμφωνα με προβλέψεις που είχαν ανακοινωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook