Καλό το πρόγραμμα, αλλά πρέπει να υπάρχει και ανθρωπιά στους οδηγούς του ΚΤΕΛ Χανίων…

καλό-το-πρόγραμμα-αλλά-πρέπει-να-υπάρχ-720408

Δεκάδες πολίτες έχουν εκφράσει τον τελευταίο καιρό τα παράπονά τους για την στάση ορισμένων οδηγών του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων. Οι καταγγελίες που φτάνουν στο zarpanews.gr έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα συμπεριφοράς που αφήνουν αλγεινή εντύπωση στους πάρα πολλούς επισκέπτες, ενώ δυσκολεύουν χωρίς λόγο τη ζωή των πολιτών.

Ενα τέτοιο παράδειγμα διηγείται αναγνώστης του zarpanerws.gr όταν χρειάστηκε η κόρη του να μετακινηθεί από το ΚΤΕΛ στην οδό Κυδωνίας στο Κάτω Δαράτσο.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε μαζί της το ενός έτους μωρό της σε καροτσάκι, έβγαλε το εισιτήριό της από το γκισέ, είπε στον υπάλληλο του ΚΤΕΛ πού ακριβώς θέλει να σταματήσει και πλήρωσε 1.80 € για την διαδρομή.

Όταν όμως έφτασαν στο Κάτω Δαράτσο και ζήτησε από τον οδηγό να κατέβει, εκείνος της είπε ότι δεν σταματάει το λεωφορείο για να αποβιβάσει άτομα, αλλά μόνο για να πάρει.

Ο οδηγός δεν συγκινήθηκε ούτε από τις εκκλήσεις της κοπέλας που του εξηγούσε ότι είναι μόνη της με ένα μωρό στο καροτσάκι. Αντίθετα την πήγε μέχρι την Αγία Μαρίνα (!) όπου, όπως είπε, είναι η κανονική στάση του λεωφορείου.

Κατανοούμε απολύτως την διάθεση να τηρηθεί το πρόγραμμα από τον οδηγό και επαινούμε τον επαγγελματισμό του, ωστόσο δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα έπρεπε να ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ μία συμπολίτης μας, με ένα μωρό στο καρότσι, γιατί «το λεωφορείο μόνο παίρνει, δεν αφήνει σε αυτό το σημείο».

Είναι θέμα, αν μη τι άλλο, ανθρωπιάς…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Καλό το πρόγραμμα, αλλά πρέπει να υπάρχει και ανθρωπιά στους οδηγούς του ΚΤΕΛ Χανίων…

  1. Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο αναγνωστη, ειναι σημαντικο πραγμα η ανθρωπια!
    Ωστοσο αν ηταν ετσι φιλε μου ο καθενας ηλικιωμενος, η καθε μανα με το παιδι της θα σταματουσε εξω απο το σπιτι της! Το λαθος ηταν του πρακτορα που δεν την ενημερωσε και οχι του οδηγου διοτι μετα ο καθενας θα ζητουσε οπου τον βολευε σταση και θα επιανε στο φιλοτιμο τον οδηγο

  2. Υπάρχει ή δεν υπάρχει στάση στο σημείο εκείνο?
    Τι σημαίνει απαγορεύεται το «κατέβειν¨και επιτρέπεται το «ανέβειν» μόνον;
    Εξυπηρετούμε προκειμένου να κόψουμε κι άλλα εισιτήρια;
    Ακατανόητο!

  3. Ρε κλειστε το μ******λο πια. Να μην δουλέψει κανένα λεωφορείο με τους καραγκιόζηδες που έχουν για οδηγούς εκεί μέσα που λες και κάνουν καμία δύσκολη δουλειά οι χαραμοφάηδες.

  4. Ο κάθε άσχετος γράφει την μ…κια του για άλλη μια φορά. Αν κάποιοι από τα μπλε λεωφορεία τον έβλεπαν που έκανε εκεί στάση του έκανε καταγγελία και έχανε την δουλειά του ο οδηγός ποιος θα τον πλήρωνε; Αλλά πώς θα κάνουμε τους ξερολες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook