Καλό και το Χ… Κισσαμικός-Αχαρναϊκός 1-1

καλό-και-το-χ-κισσαμικός-αχαρναϊκός-1-1-298054

Σε έναν βαρύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αγωνιστικό χώρο στο ΔΑΚ Γάλλου, που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αχαρναϊκό, για την 5η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λαζαρίδης «κράτησε» το 0-0 στο 17′ σε προσπάθειες των Ομπράντοβιτς και Παβίσεβιτς και στο 36′ σε πλασέ του Φιγκέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός πήρε προβάδισμα στο 57′ με τον Γιαννίτση, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ταμπάκη στο 81′ στη μοναδική φάση των φιλοξενούμενων σε αυτό το κομμάτι της αναμέτρησης.

Το «φιλμ» του αγώνα

2’ Ο Βαττής μέσα από την περιοχή κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

17’ Μπαλιά του Φιγκέιρα για τον Ομπράντοβιτς, το πλασέ του οποίου αποκρούει ο Λαζαρίδης, που στην εξέλιξη της φάσης κάνει νέα σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Παβίσεβιτς.

19’ Σουτ του Ποσίνκοβιτς άουτ.

36’ Μπαλιά του Παβίσεβιτς πλασέ του Φιγκέιρα ο Λαζαρίδης μπλοκάρει.

57’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Μάνιας, κεφαλιά-πάσα του Σελινιωτάκη για τον Γιαννίτση, που με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

65’ Μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Τσικουδάκης φεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά η μπάλα… κολλάει στα νερά και δεν μπορεί να σουτάρει με αποτέλεσμα να πασάρει στον Μάνιας, το σουτ του οποίου διώχνει πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Κωστόπουλος.

81’ Ο Ταμπάκης με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

90+1’ Πάσα του Βαττή σουτ του Σελινιωτάκη μέσα από την περιοχή άουτ.

90+3’ Σουτ του Βαττή άουτ.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών)-Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Κωστόπουλος (31’), Χριστοφυλέας (51’), Ομπράντοβιτς (61’), Μάνιας (77’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Ευθυμιάδης (61’ Τσικουδάκης), Μάνιας (77’ Σμίλτος), Βαττής, Ποσίνκοβιτς (84’ Μάντζης).

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Χριστόπουλος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Σωτηράκος, Αθανασίου, Χριστοφυλέας, Ομπράντοβιτς (90+2’ Καλογερόπουλος), Ματσούκας (68’ Ταμπάκης), Φιγκέιρα (59’ Σιάννης), Παβίσεβιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook