Καλαμάτα: Έτρωγε σαλάτα με… χασίς επειδή τον ηρεμούσε!

καλαμάτα-έτρωγε-σαλάτα-με-χασίς-επει-619167

Αυτό ισχυρίστηκε στο δικαστήριο καλλιεργητής στο σπίτι του οποίου είχαν βρεθεί 39 δενδρύλλια κάνναβης

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας ακούγοντας τις απίστευτες εξηγήσεις που προέβαλε ένας 54χρονος από το Πετρίτσι Μεσσηνίας για να δικαιολογήσει τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι έτρωγε… σαλάτα από τα φύλλα τους (!) και άλειφε τα πόδια του με χασισέλαιο για να μην πονούν!

Ο κατηγορούμενος, που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 50.500 ευρώ, υποστήριξε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και το χασίς τον ηρεμούσε. Πάντως, πέτυχε τη σημαντική μείωση της ποινής του, αφού του επιβλήθηκε κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ! Στο σπίτι του είχαν βρεθεί 39 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών ως 2,5 μέτρων, ένα κιλό και 279 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια σύριγγα με 4 ml χασισέλαιο.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί είχαν κατάσχει σπόρους κάνναβης, 19 σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, μια φωτοβολίδα, 34 κροτίδες, τέσσερα μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι, οκτώ πυροκροτητές και άλλους δυο πυροκροτητές συνδεδεμένους με καλώδιο μήκους 20 μέτρων, που του στοίχισαν την καταδίκη και για παράνομη οπλοκατοχή, αλλά και δυο ζυγαριές με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι ζύγιζε τα φύλλα χασίς για τις… συνταγές του!
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook