Καλή επιτυχία… Η Αντισφαίριση πάει με τρία Χανιωτάκια στα τελικά του πρωταθλήματος Παγκορασίδων

καλή-επιτυχία-η-αντισφαίριση-πάει-με-383387

Τα «αστεράκια» της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα κλείσουν στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το εσωτερικό αγωνιστικό καλεντάρι για τη σεζόν 2015-2016. Θα το πράξουν όπως πέρσι, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο τους στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων και παγκορασίδων (παιδιά ηλικίας έως 12 ετών) στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα. Η κορυφαία διοργάνωση στη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία γίνεται στην Πάτρα από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου και συγκεκριμένα στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Τους αγώνες διεξάγει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με συνδιοργανωτή τον δήμο Πατρέων. Είναι οι δεύτεροι φέτος σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που φιλοξενούνται σε πόλη της περιφέρειας (μετά τη Φλώρινα για τους αντίστοιχους αγώνες των παίδων), αλλά όχι οι πρώτοι γενικά για την αχαϊκή πρωτεύουσα, η οποία έχει σημαντική ανάλογη εμπειρία και θέλει ν’ αφήσει και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις. Την Κυριακή θ’ αναδειχτούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό και τη Δευτέρα οι νικητές των ατομικών αγωνισμάτων.

Στο ομαδικό παμπαίδων έχουν δικαίωμα συμμετοχής 12 ομάδες. Με τη σειρά, που αναφέρονται στο σάιτ της ομοσπονδίας είναι οι: Φοίνικες Πάτρας, Ολυμπιακός, Π.Α.Ο. Φυλής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αίας Ευόσμου, Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων, Φάρος Αλεξανδρούπολης, Σάρισες Φλώρινας, Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας, Μ.Ε.Σ.Ν. Η Βοκαριά, Σ.Ε.Α. Κοζάνης και Ακαδημία Ε.Α. Καβάλας. Αντίστοιχα οι 8 ομάδες στο ομαδικό παγκορασίδων με τις θέσεις των φαβορί είναι οι: Γ.Α.Ο. Πειραιά, Φαέθων Α.Ο., Α.Ε. Νέας Κηφισιάς, Γ.Α.Σ. Η Ελευσίς, Ο.Α. Χανίων, ΑΟ. Διόνυσου, Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας και Ο.Ε.Α. Βέροιας .

Τα κορίτσια του ΟΑΧ είναι η Αγγελίδου Ζωή, Βεργεράκη Θεανώ και Βαμβακάκη Ανελίζε. Είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα που έχει τρεις αθλήτριες στους τελικούς και είναι σίγουρο ότι θα είναι στη δεκάδα στο ατομικό και στην εξάδα στο διπλό. Καλή επιτυχία στα κοριτσάκια στην Πάτρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook