Κακοποίησε ο παππούς το 4χρονο εγγόνι του; | Έκρηξη οργής στο ΠΑΓΝΗ

κακοποίησε-ο-παππούς-το-4χρονο-εγγόνι-τ-130367

viasmosΜια υπόθεση κακοποίησης ενός 4χρονου κοριτσιού ερευνάται από την Αστυνομία, με το μικρό παιδί να φέρεται πως έπεσε θύμα του ίδιου του, του παππού!

Το κορίτσι, βρισκόταν στο χωριό του για να περάσει λίγες μέρες, με τον παππού του. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, η μητέρα του, η οποία πήγε να το πλύνει, είδε αίμα στο παιδί. Άμεσα το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι γιατροί που το εξέτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, είδαν ίχνη κακοποίησης, με το 4χρονο παιδί, να αποκαλύπτει πως θύτης είναι ο ιδιος ο παππούς του! Όση ώρα εξεταζόταν το μικρό παιδί, έφτασε και ο πατέρας του παιδιού (και γιος του παππού) στο νοσοκομείο, χωρίς να μπορεί να να πιστέψει τι συνέβη.

Σοκαρισμένοι και οι δύο γονείς από το περιστατικό, λογοφέρανε για αυτό που συνέβη στο παιδί τους. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επικράτησε χαμός και χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας του νοσοκομείου και εργαζομένων για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Στο ΠΑΓΝΗ έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά με προσοχή και ιδιαίτερη ευαισθησία την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: creteplus

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook