Και φέτος η ημέρα προσφοράς στη Λιμνούπολη με τρόφιμα και σχολικά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων

και-φέτος-η-ημέρα-προσφοράς-στη-λιμνού-584062

Για ακόμα μια χρονιά το Aqua Creta-Limnoupolis Park στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας τρόφιμα και σχολικά στις οικογένειες των Χανίων που έχουν ανάγκη.

 

Όπως τονίστηκε σε σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη είπε ότι η δράση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός, με τους Χανιώτες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του υδάτινου πάρκου προσφέροντας παράλληλα τρόφιμα μακράς διαρκείας και σχολικά είδη στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χανίων.

 

Το Σάββατο 8 Αυγούστου η Λιμνούπολη θα ανοίξει τις πόρτες της και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, χρησιμοποιώντας τα συναρπαστικά παιχνίδια με το νερό, χωρίς να καταβάλουν χρηματικό αντίτιμο στην είσοδο, αλλά προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη.

Όπως τόνισε ο Διευθυντής της Λιμνούπολης Μανώλης Φραδελλάκης, η εταιρεία είναι αρωγός του κοινωνικού παντοπωλείου και των δράσεων του Δήμου και θεωρούμε χρέος μας στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, να συμβάλουμε όσο μπορούμε. Η συγκεκριμένη δράση έχει μεγάλη επιτυχία και απήχηση στην κοινωνία, πέρυσι προσήλθαν 2.500 άτομα ακι μαζεύτηκαν μερικοί τόνοι τρόφιμα και είδη ανάγκης, συμπλήρωσε.limnoupoli_pantopoleio2

Τα σχολικά είδη θα διανεμηθούν στα 210 παιδιά οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν στα Supermarket SYNKA που στηρίζουν επίσης τις κοινωνικές δράσεις, με προσφορά ειδών όποτε κι αν αυτό ζητηθεί.

Από τα ΣΥΝΚΑ ο διευθυντής καταστημάτων Γιάννης Χατζάκης δήλωσε ότι η εταιρεία στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και βοηθάει τον Δήμο Χανίων στην διανομή ειδών σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον για τέτοιες δράσεις.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook