Και το ΠΑΜΕ Χανίων στη συγκέντρωση κατά του ΝΑΤΟ στο Πεδίο Βολής

και-το-παμε-χανίων-στη-συγκέντρωση-κατ-336515

Το ΠΑΜΕ καλεί σωματεία και εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση που οργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη μαζί με σωματεία και φορείς ενάντια στη συνεργασία Ελλάδας με το ΝΑΤΟ, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα, στο Πεδίο Βολής Κρήτης στα Χανιά.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρονται τα εξής: » Μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις που δρομολογούνται μετά την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ελληνοτουρκικών συνόρων από τους πρόσφυγες, η εργατική τάξη οφείλει να βροντοφωνάξει: «Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο», «Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους – Καμία συμμετοχή της Ελλάδας – Να κλείσουν τώρα οι ευρωατλαντικές βάσεις».

Η επίκληση του προσφυγικού προβλήματος -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν- γίνεται μοχλός για την προώθηση των επιδιώξεων για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την «ομπρέλα» των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook