Και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαίωμα στα… σέξι εσώρουχα | Photos

και-οι-ηλικιωμένοι-έχουν-δικαίωμα-στα-256556

confiΟι πάνες ενηλίκων αν και άβολες, μη πρακτικές και μη κολακευτικές, είναι μια αναγκαιότητα για τους σχεδόν 200 εκατομμύρια πάσχοντες από ακράτεια στον κόσμο.

Τώρα μια νεοσύστατη εταιρεία στην Νέα Ζηλανδία προσφέρει μια πιο ελκυστική εναλλακτική λύση. Ιδρύθηκε το 2012 ως κατασκευαστής εξειδικευμένων εσώρουχων για αθλητές, εδράζεται στο Όκλαντ, ονομάζεται ConfiTex και σχεδιάζει σέξι εσώρουχα ακράτειας!

sexy

Αν αναρωτιέστε γιατί να προσφέρουν κάτι σέξι για να αντιμετωπίσουν ένα ενοχλητικό πρόβλημα, η εταιρεία δηλώνει: «Υπάρχει προφανώς μια πρακτική ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Johanna Bennett στο Quartz. «Αλλά θέματα αυτοεκτίμησης είναι αρκετά σχετικά με τα πρακτικά ζητήματα όσον αφορά στο πώς οι άνθρωποι αισθάνονται όταν διαχειρίζονται το πρόβλημα».

Οι πωλήσεις των εσωρούχων διπλασιάζονται κάθε μήνα, σύμφωνα με την εταιρεία. Οι online παραγγελίες προέρχονται από την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης και από αγορές-έκπληξη, συμπεριλαμβανομένων του Πακιστάν, της Γερμανίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μέρη που το προϊόν δεν διαφημίστηκε!

http://www.continence.nz/user_files/images/ConfiTEX/products.jpg

Η αγορά για τα προϊόντα ακράτειας αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με έκθεση, η οποία σημειώνει επίσης:

Η ακράτεια των ενηλίκων γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη καθώς οι γηραιότεροι εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο δημογραφικό τμήμα σε όλο τον κόσμο. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των πασχόντων είναι γυναίκες, περίπου 75-80% περισσότεροι άνδρες επηρεάζονται από την κατάσταση και ενώ συνήθως θεωρείται μια ανησυχία των ηλικιωμένων, περισσότεροι νεότεροι άνθρωποι επιβεβαιώνουν ότι είναι πάσχοντες.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/04/29/08/2820C72600000578-3058639-image-a-21_1430292863785.jpg

Η αναλύτρια της Euromonitor Svetlana Uduslivaia θεωρεί την ConfiTex έναν δυνητικό αντίπαλο για προϊόντα ακράτειας μίας χρήσης, αλλά πρώτα, σημειώνει ότι «τα νέα σέξι εσώρουχα θα απαιτήσουν περισσότερο μάρκετινγκ και ευρύτερη διανομή σε καταστήματα λιανικής για την αύξηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για να φτάσουν και πέρα από αυτούς που ψωνίζουν on-line».

http://www.confitexunderwear.com/wp-content/uploads/2015/05/confitex_incontinence_underwear-07-875x563.jpg

lay-out.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook