Καθυστέρησε πτήση επτά ώρες για να πάρει… διαζύγιο! | Video

καθυστέρησε-πτήση-επτά-ώρες-για-να-πάρ-391573

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας. Αεροσκάφος της εταιρείας Rossiya Airlines με προορισμό το Βλαδιβοστόκ ήταν έτοιμο να απογειωθεί, όταν μια 40χρονη επιβάτης ζήτησε από τις αεροσυνοδούς να κατεβεί επειδή υπήρχε «επείγουσα ανάγκη».

Η επιβάτης δήλωσε ότι, ξαφνικά, δεν έχει  διάθεση να ταξιδέψει, επειδή πρέπει να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Μάταια, το πλήρωμα του αεροσκάφους προσπαθούσε να την μεταπείσει ενώ οι υπόλοιποι 499 επιβάτες είχαν αρχίσει να εξοργίζονται με την συμπεριφορά της. Μετά την επιμονή της γυναίκας να πάρει διαζύγιο «εδώ και τώρα», όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος και μπήκαν σε λεωφορείο του αεροδρομίου, όπου θα παρέμεναν επί επτά ώρες στην αίθουσα αναμονής.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti οι κανόνες ασφαλείας του αεροδρομίου δεν επέτρεπαν την αναχώρηση του αεροσκάφους νωρίτερα ενώ οι επιβάτες και οι αποσκευές τους θα περνούσαν εκ νέου από έλεγχο.

Μετά το απροσδόκητο γεγονός, πολλοί από τους εξοργισμένους συνεπιβάτες της 40χρονης ανάρτησαν φωτογραφίες στα social media που τους δείχνουν να κατεβαίνουν από το αεροσκάφος.

Αρκετοί από αυτούς και περισσότερο, όσοι ταξίδευαν με μικρά παιδιά, ζήτησαν από την αεροπορική εταιρεία να επιβάλει πρόστιμο στην επιβάτιδα που έγινε η αιτία να ταλαιπωρηθούν.

protothema.gr

One thought on “Καθυστέρησε πτήση επτά ώρες για να πάρει… διαζύγιο! | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook