«Καίνε» τον Κασιδιάρη sms: «Στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Έλληνα στα Πατήσια»

καίνε-τον-κασιδιάρη-sms-στο-νοσοκομε-156905

kasidiaris_smsΣτοιχεία ενεργής συμμετοχής του Ηλία Κασιδιάρη όσο και άλλων μελών της Χρυσής Αυγής , προκύπτουν από τις έρευνες της Δικαιοσύνης για τα επεισόδια και τα ποκγρόμ κατά μεταναστών τον Μάιο του 2011.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» υπάρχουν sms που «καίνε» τον προφυλακισμένο εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής. Οι αρχές συνδέουν αυτά τα μυνήματα με την καθοδήγηση των προγκρόμ από συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Σας αναφέρουμε τρία μηνύματα που έλαβε ο κ. Κασιδιάρης στις 12/5/2001 και συγκεκριμένα: το πρώτο περί την ώρα 14.11.23 από άλλο τηλέφωνο με περιεχόμενο «…στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Έλληνα στα Πατήσια», στις 14.38.12 «Ηλία να σου πω τελικά τι είπατε στα γραφεία θα πάμε σήμερα κάτω;», ενώ στις 14.48.24 ήρθε η απάντηση Κασιδιάρη, «γ..τους…».

Στις φωτογραφίες που υπάρχουν από την ημέρα των επιθέσεων, φαίνεται καθαρά ποιοι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συμμετείχαν και μάλιστα με καθοδηγητικό ρόλο στα επεισόδια.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο, ως «ηγετικά στελέχη του πογκρόμ» εμφανίζονται οι:

Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Ευστάθιος Μπούκουρας και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

DSC_1836_kas1

DSC_1979 KAS

Στο στόχαστρο και το περιοδικό του κόμματος

Ούτε το περιοδικό του νεοναζιστικού κόμματος έχει γλιτώσει από το μάτι των ανακριτριών. «Το βράδυ του εγκλήματος για τα ξεφτιλισμένα κανάλια των νταβατζήδων το πρόβλημα δεν ήταν η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα αλλά οι αντιδράσεις των ακροδεξιών. Όσο παραμένουμε εκτός Κ(υ)νοβουλίου θα κυριαρχούμε στο καθιερωμένο πεδίο δράσης μας – το πεζοδρόμιο – και θα κάνουμε την Αθήνα άνω-κάτω. Αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η πολιτική μας.

Προβλήματα στον Κορυδαλλό και στη σχέση του με τον Μιχαλολιάκο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ της Κυριακής, οι σχέσεις του Μιχαλολιάκου με τον Κασιδιάρη, έχουν χαλάσει καθώς  πό τον Οκτώβρη του 2013 το βίντεο με τον Μπαλτάκο, εντούτοις το έδωσε στη δημοσιότητα μόλις κλήθηκε ο ίδιος σε απολογία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook