Κάτι κρύβει η Θάλεια Χούντα

κάτι-κρύβει-η-θάλεια-χούντα-136220

xounta 1Tην αίσθηση ότι ξέρει κάτι περισσότερο από αυτά που λέει, άφησε στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της απαγωγής της, η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ Θάλεια Χούντα. Τα όσα είπε στις δύο καταθέσεις που έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ., μετά την απελευθέρωσή της, περισσότερα ερωτήματα δημιουργούν, παρά λύνουν απορίες.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η Espresso, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

Πώς απήχθη από το Κολωνάκι, όπως η ίδια λέει, από ένα, δηλαδή, κεντρικότατο σημείο, χωρίς να υπάρχει ούτε ένας αυτόπτης μάρτυρας;  Η αστυνομία τώρα έρευνα πόρτα πόρτα, αλλά και τα βίντεο από κάμερες της περιοχής για κάποιον μάρτυρα που να αντιλήφθη τι συνέβη, καθώς κατά τη Θάλεια Χούντα, πέντε άτομα την απήγαγαν έξω από την πόρτα του σπιτιού της στην οδό Υψηλάντου το βράδυ της 21η Μαρτίου.

Ποιοι και για ποιο λόγο την χρησιμοποίησαν ως μέσο πίεσης στον ποινοικολόγο σύζυγό της;

Γιατί οι απαγωγείς διακινδύνευσαν να πέσουν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφήνοντάς την ελεύθερη μόλις 100 μέτρα από το μέγαρο της ΓΑΔΑ, σε δρόμο κάθετο της Πανόρμου, μόλις δεκάδες μέτρα από τη ΓΑΔ, όπου περνούν συνεχώς περιοπολικά και μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ.. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια η Θάλεια Χούντα οι απαγωγείς της την έβγαλαν από το βαν ενώ φορούσε ακόμη την κουκούλα της. Και προς έκπληξη δεν υπάρχει κανένας αυτότπης μάρτυρας αυτής της περίεργης σκηνής παρότι συνέβη στις 16:20.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook