Κάτια Νικολαΐδου: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την επίθεση που δέχτηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη

κάτια-νικολαΐδου-επιβεβαιώνει-για-πρ-638924

Το όνομα της Κάτιας Νικολαΐδου έχει εμπλακεί από χθες στην υπόθεση των Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο θλιβερό συμβάν όμως σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον είχε πέσει «θύμα» του ηθοποιού πριν τρία χρόνια στην πετυχημένη παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

Η ιστορία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ως εξής…

Ο Μάνος Παπαγιάννης συμπρωταγωνιστούσε με την Κάτια Νικολαΐδου στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» και μετά το τέλος μιας παράστασης της επιτέθηκε κατά τον ίδιο τρόπο με ύβρεις αλλά και με βία. Ο λόγος; Μια ατάκα που ξέχασε, επίσης, η ηθοποιός αλλά και το ότι είπε πως η παράσταση δεν είχε τόσο μεγάλη απήχηση, τη συγκεκριμένη ημέρα.

Τις προηγούμενες ημέρες η ηθοποιός δεν ήθελε να προβεί σε κάποια δήλωση, πρόσωπο του κοντινού της περιβάλλοντος όμως είχε δηλώσει στο youweekly, «Είναι σίγουρο ότι η Κάτια μπορεί τότε να σεβάστηκε τους υπόλοιπους συναδέρφους της και να μην μίλησε αλλά να ξέρετε ότι αν η Σοφία της ζητήσει να είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση του ξυλοδαρμού δηλαδή της Παυλίδου από τον Μάνο, η Κάτια θα είναι εκεί… Γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει! Ο Μάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας καλός οικογενειάρχης αλλά έχει θέμα διαχείρισης του θυμού του και των νεύρων του».

Πριν λίγη ώρα και μετά το μπαράζ αποκαλύψεων και των αλληλομηνύσεων η Κάτια Νικολαΐδου αποφάσισε να τοποθετηθεί κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.

«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί» έγραψε χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

peoplegreece.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook