Κάποτε ήταν παρθένες | Πώς έχασαν την παρθενιά τους 5 διάσημες πορνοστάρ | Αποτυχημένες προσπάθειες, αστείες γκάφες και σεξ σε σπηλιά!

κάποτε-ήταν-παρθένες-πώς-έχασαν-την-πα-60225

pornstarsΣε υπόγεια υπνοδωμάτια, στο πάρτι των 18ων γενεθλίων τους, αλλά και σε μια σπηλιά! Κάπως έτσι περιγράφουν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του πορνό, την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία.

Από τον Ρον Τζέρεμι στην Κέρτνεϊ Καμζ και από την Μέρι Κάρεϊ στην Τζέσικα Ντρέικ, όλοι τους περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τη μοιραία νύχτα που έχασαν την παρθενιά τους.

Δείτε εδώ τι είπαν δέκα κορυφαίοι-ες του είδους, μιλώντας στο thedailybeast.com και την Ορόρα Σνοου, για τη πρώτη τους φορά:

Ρον Τζέρεμι

Ο πιο διάσημος άνθρωπος στον χώρο των πορνό ταινιών ποτέ δεν θα ξεχάσει την πρώτη του φορά. Η ημέρα που έχασε την παρθενιά του είχε αρκετά απρόοπτα, ξεκινώντας από το προφυλακτικό. «Είναι μια πραγματικά αστεία ιστορία», ανέφερε. «Έβαλα το προφυλακτικό ανάποδα με αποτέλεσμα το λιπαντικό να είναι από τη μέσα πλευρά και να μην γίνεται δουλειά», συνέχισε να λέει. «Το κάναμε πίσω από έναν γιγάντιο βράχο κοντά στο δημοτικό σχολείο μου. Ήμουν 15 ή 16 ετών περίπου, το ίδιο και εκείνη. Θυμάμαι ότι είχα κάνει λάθος με το προφυλακτικό με αποτέλεσμα να μην γλιστράει… Έτσι, βασικά είχα περισσότερο σεξουαλική επαφή με ένα λάστιχο παρά με μια κοπέλα!», είπε ο Ρον .

Κέρτνεϊ Καμζ

Η περιέργεια της Κέρτνεϊ ήταν και αυτή που την ώθησε να χάσει την παρθενιά της η πολυ-βραβευμένη ηθοποιός ακατάλληλων ταινιών. «Ήμουν 13 χρονών και ήμουν στο γυμνάσιο όταν η φίλη μου είχε κάνει σεξ με δύο μαύρους και άκουσα ότι είχαν μεγάλα πέη και θα ήθελα να ξέρω πώς ήταν», ανέφερε η κ. Καμζ. «Ήθελα να μάθω πως ήταν να πηγαίνεις με μαύρο, επειδή η φίλη μου το περιέγραψε ως κάτι το εκπληκτικό. Μια μέρα, λοιπόν, μετά το σχολείο πήγαμε εκδρομή στη Δυτική Βιρτζίνια. Εκεί αφού είχα βρει τον υποψήφιο, ο οποίος ήταν φίλος της συμμαθήτριάς μου, ξεκινήσαμε σεξ σε μια κοντινή σπηλιά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έκανα σεξ μέσα στη σπηλιά, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνα», πρόσθεσε. «Ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αλλά μπορώ να πω ότι δεν είχα οργασμό την πρώτη φορά που έκανα σεξ», είπε και όσο για την εμπειρία με τον μαύρο δεν σχολίασε κάτι περισσότερο!

Ντάνα Βεσπόλι

Η βραβευμένη σκηνοθέτης ταινιών πορνό και πρωταγωνίστρια Ντάνα Βεσπόλι είχε μια αρκετά «μηχανική» πρώτη φορά, αλλά τα πράγματα έγιναν καλύτερα στη συνέχεια. «Έχασα την παρθενιά μου στα 16. Ο φίλος μου ήταν 17, αλλά και αυτός παρθένος. Ήμασταν και οι δύο πολύ άπειροι, γι ‘αυτό και μου θύμισε περισσότερο θεραπεία-μασάζ πάρα σεξ», είπε με χιούμορ η Ντάνα. «Ο φίλος μου και εγώ ήμασταν πολύ παθιασμένοι. Χρησιμοποιήσαμε ένα προφυλακτικό, και ήμασταν περήφανοι που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Μετά την πρώτη φορά που κάναμε σεξ, βρισκόμασταν συνεχώς και το κάναμε οπουδήποτε και παντού», ανέφερε τέλος.

Τζέσικα Ντρέικ

Η κατά πολλάκις φορές βραβευμένη ερμηνεύτρια, σκηνοθέτης, και σεξολόγος, Τζέσικα Ντρέικ είχε μια πολύ καλή πρώτη εμπειρία, παρά την ντροπή που ήρθε μετά. «Οι πληροφορίες που είχα από τους γονείς μου [για το σεξ] ήταν σε μια πιο αρχαϊκή μορφή. Μόλις ανακάλυψα το φύλο, άρχισα να διαβάζω γι ‘αυτό. Άρχισα να διαβάζω εγκυκλοπαίδειες, ιατρικά βιβλία, ακόμα και σε βιβλιοπωλεία απευθυνόμουν για να βρω βιβλία που αφορούσαν τον άνθρωπο-σεξουαλικότητα. Διάβασα τα πάντα γιατί κανείς δεν μου έλεγε», ανέφερε αρχικά η Τζέσικα Ντρέικ. « Όταν έχασα την παρθενιά μου, δεν ήταν μια εξαιρετικά προγραμματισμένη εκδήλωση και κάτι που είχε κανονιστεί να γίνει. Ωστόσο είχαμε και οι δύο από ένα προφυλακτικό. Ήμουν στο γυμνάσιο. Είχα μια σχέση με ένα αγόρι που πήγαινε σε άλλο σχολείο. Κάναμε όλα τα προκαταρτικά και επιτρέψτε μου να πω -αν και αποτελούσε ταμπού για πολλά κορίτσια- ότι “μπήκα για τα καλά μέσα”. Υπήρχε αίμα στο σορτς και τα εσώρουχά μου, οπότε έκρυψα τα στοιχεία στην ντουλάπα μου. Η μαμά μου τα βρήκε, και ήταν μια φρικτή εμπειρία σε εκείνο το σημείο. Εκείνη ήρθε αμέσως στο δωμάτιό μου ουρλιάζοντας σε μένα και με αποκαλούσε πόρνη. Αργότερα ξέσπασε μια τεράστια κόντρα ανάμεσα στη μητέρα μου και εμένα, που συνεχίστηκε για πολλά χρόνια ακόμα», δήλωσε, προσθέτοντας «Δεν κάνει να σταματήσεις το σεξ, απλώς πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σχετικά με τη σύλληψη, χρησιμοποιώντας πάντα προφυλακτικό».

Μέρι Κάρεϊ

Ευρύτερα γνωστή στην πολιτεία της Καλιφόρνια, η διάσημη πορνοστάρ Μέρι Κάρεϊ μοιράστηκε τις πρώτες της δύο φορές (ναι καλά ακούσατε δύο! –γιατί μια ίσον καμία), αβέβαιο, βέβαια, κατά πόσον ή όχι έγινε σωστά . «Ήμουν 16 και ήμασταν με το αγόρι μου μόλις λίγους μήνες μαζί. Αυτός ήταν ένας πολύ δημοφιλής παίκτης του μπέιζμπολ. Μια νύχτα όλοι οι παίκτες του μπέιζμπολ έκαναν ένα πάρτι, γιορτάζοντας την κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος και έτσι θυμάμαι πήγαμε σε ένα από τα υπνοδωμάτια των φίλων του ζητώντας ένα προφυλακτικό. Εκείνοι αστειευόμενοι γύρισαν και μας είπαν “να χρησιμοποιήσουμε μεμβράνη”. Αργότερα, η φήμη που βγήκε ήταν ότι είχα σεξουαλική επαφή με μια μεμβράνη (Saran wrap), αλλά εγώ ακόμα δεν ξέρω αν έκανα σεξ. Νομίζω ότι μπήκε, αλλά δεν ξέρω, το πέος του ήταν πολύ μικρό. Μάλιστα θυμάμαι ότι το πέος του είχε το μέγεθος ενός δακτύλου. Ο χρόνος που ξέρω πραγματικά έκανα σεξ και το ευχαριστήθηκα ήταν ένα χρόνο αργότερα», ανέφερε η πορνοστάρ και πρόσθεσε: « Ήταν με το φίλος μου, τον Μπόμπι. Ήταν Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι γονείς μου ήταν έξω από την πόλη και ήμασταν πραγματικά μόνοι στο σπίτι και μεθυσμένοι. Ακόμα βέβαια δεν είμαι και εκεί 100% σίγουρη ότι ολοκληρώσαμε, γιατί είχα πιεί πολύ», δήλωσε η Miss Carey.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook