«Κάνουν θραύση» οι απάτες σε μητέρες | Τους εξαπατούν με δήθεν τροχαίο των παιδιών!

κάνουν-θραύση-οι-απάτες-σε-μητέρες-τ-249387

astynomiaΆλλη μια μητέρα έπεσε θύμα της γνωστής κομπίνας με το υποτιθέμενο ατύχημα του παιδιού της και εμπιστεύθηκε ότι είχε και δεν είχε σε ένα ζευγάρι απατεώνων, πιστεύοντας ότι θα το έσωζε από μπελάδες! Μάλιστα, οι αδίστακτοι δράστες της άρπαξαν ό,τι είχε καταφέρει να αποταμιεύσει σε όλη της τη ζωή!

«Αιχμή του δόρατος» στην απάτη, ήταν μια άγνωστη γυναίκα η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 60χρονη στη Δράμα και της συστήθηκε ως δικηγόρος, που τάχα εκπροσωπούσε τον γιο της. Την ενημέρωσε ότι το παιδί της είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα και κρατείται σε αστυνομική υπηρεσία και της είπε ακόμη ότι εκείνος ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί της για να πληρώσει την εγγύηση.

Η άτυχη μητέρα δεν υποψιάστηκε τίποτε όταν η απατεώνισσα της είπε ότι το ύψος της εγγύησης ήταν 13.000 ευρώ. Αντίθετα, έτρεξε στην τράπεζα, «σήκωσε» τα χρήματα και τα έδωσε σε έναν άγνωστο άνδρα που η υποτιθέμενη δικηγόρος της είχε πει ότι θα πήγαινε να τα παραλάβει! Όταν η 60χρονη πληροφορήθηκε από το γιο της ότι την εξαπάτησαν, κατέφυγε στην Ασφάλεια που ξεκίνησε προανάκριση και έρευνες για να εντοπίσει το ζευγάρι των απατεώνων.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook