Κάλεσμα από την Αγωνιστική Συνεργασία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χανίων

κάλεσμα-από-την-αγωνιστική-συνεργασί-507446
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην επίθεση που έχουν δεχθεί τα εισοδήματα τους αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου τα μέλη του συνδυασμού Αγωνιστική Συνεργασία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ νομού Χανίων, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του σωματείου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αυτό τον μήνα.

Όπως είπε το μέλος του συνδυασμού κ. Νίκος Παπαντωνάκης τα εισοδήματα των συνταξιούχων έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια μια τρομακτική επίθεση «καθώς είδαμε τις συντάξεις μιας να μειώνονται μέχρι και 60%.

Ο κ. Παπαντωνάκης είπε πως «δεν ήταν δυνατόν να μείνουμε αδρανείς σε αυτή την κατάσταση» και για το λόγο αυτό συγκροτήθηκε η Αγωνιστική Συνεργασία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ νομού Χανίων: « Για να φύγει το σωματείο μας από την αδράνεια και την αδιαφορία. Θέλουμε το σωματείο μας να διεκδικεί με βάση τα προβλήματα κα τις ανάγκες μας και να γίνει το αποκούμπι για τον κάθε συνάδελφο.»

Καταγγέλθηκαν παράλληλα οι προηγούμενες διοικήσεις του σωματείου ότι το χρησιμοποίησαν σαν ένα ολιγομελές κλαμπ.

Επισημάνθηκε επίσης από το μέλος του συνδυασμού κ. Στέλιο Πετράκης πως από την προηγούμενη διοίκηση σωματείου δεν φάνηκε η διάθεση για την διεκδίκηση όσων αφαιρέθηκαν από τους συνταξιούχους τα προηγούμενα χρόνια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook