Κάθε χρόνο τα ίδια… Ανήλικος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

κάθε-χρόνο-τα-ίδια-ανήλικος-στο-νοσοκ-217778

alcoholΜπορεί το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι να κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο υπήρξαν και τα απρόοπτα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγη ώρα αφού το κέφι και ο χορός είχαν αρχίσει για τα καλά στο κεντρικό δρόμο της πόλης, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει έναν 14χρονο που, ήταν μεθυσμένος αφού νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο ανήλικος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, του παρασχέθηκε ο κατάλληλος ορός και σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα επανήλθε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στο καρναβάλι, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο μοναδικός ανήλικος που ήπιε λίγο παραπάνω ήταν ο 14χρονος.

Πάντως, τα περιστατικά μέθης κατά τη διάρκεια του χθεσινού Καρναβαλιού ήταν αρκετά, είχαν όμως να κάνουν με μεγαλύτερης ηλικίας άτομα ενώ τη χρονιά που πέρασε οι ανήλικοι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης, ήταν τρεις.

Συνολικά τα περιστατικά που είχαν να κάνουν με μέθη, πτώσεις και μικροτραυματισμούς, ξεπέρασαν τα 50 κατά τη διάρκεια της αποκριάτικης παρέλασης όπως λένε οι πληροφορίες, με αυτά όπου το αλκοόλ ήταν ο πρωταγωνιστής να είναι τα περισσότερα ενώ ένας μεσήλικας, υπέστη ανακοπής καρδιάς ωστόσο επανήλθε στη ζωή με τεχνητές αναπνοές από τους διασώστες.

Κι όλα αυτά, την ώρα που την ερχόμενη Παρασκευή συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από το Ρέθυμνο, η οποία τον Απρίλιο του 2011, είχε χάσει τη ζωή της, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook