Κάθειρξη 10 ετών στους δύο άνδρες που έσφαξαν τα κατσικάκια

κάθειρξη-10-ετών-στους-δύο-άνδρες-που-έσ-456292

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 36 και 28 ετών αντίστοιχα οι οποίοι σύμφωνα με την δικογραφία πριν από έξι χρόνια εισέβαλαν σε στάβλο κτηνοτρόφου από την Ιαλυσό και αφού σφαγιάσανε 4 κατσίκια(!) επιτόπου, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν!

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, ενώπιον του οποίου οι δύο αλλοδαποί δεν εμφανίστηκαν και κρίθηκαν ένοχοι ερήμην για ζωοκτονία και ζωοκλοπή και τους επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, στον καθένα!

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό για τα δεδομένα της Ρόδου σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2010 όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του στάβλου 63 ετών από την Ιαλυσό και άμεσα καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε δύο από τους δράστες ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας τρίτος επίσης Αλβανικής καταγωγής ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη (198/2012) μισή ώρα πριν τα μεσάνυκτα οι τρεις αλλοδαποί μετέβησαν στο στάβλο του κτηνοτρόφου στην Παστίδα και εκεί έσφαξαν δύο κατσίκες και δύο κατσικάκια, ενώ αφαίρεσαν ένα ηλεκτρικό πριόνι και ένα κασελάκι με διάφορα χασαπομάχαιρα. Σημειώνεται πως ο 36χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας.

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook