Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη- «Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή»

κάηκε-το-σπίτι-της-ζωζώς-σαπουντζάκη-718348

Ολοσχερώς κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα από την καταστροφική πυρκαγιά. Η αγαπητή ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς όπως δήλωσε στο protothema.gr χάθηκε όλη της η ζωή.

«Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί», δήλωσε συγκινημένη στο protothema.gr.

Η ίδια όταν ξέσπασε η πυρκαγιά αποχώρησε από την περιοχή και φιλοξενήθηκε από φίλους της στο Λουτράκι. Σήμερα επισκέφθηκε το σπίτι της στην Κινέτα και δεν πίστευε ότι κόποι ετών καταστράφηκαν, έτσι ξαφνικά. Χθες, έφυγε για να προστατευτεί από τον καπνό που είχε εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή. «Έφυγα, γιατί ο καπνός ήταν ανυπόφορος. Έβλεπα τη φωτιά να κατεβαίνει, αλλά δεν περίμενα τέτοια καταστροφή», λέει χαρακτηριστικά.

protothemagr

One thought on “Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη- «Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook