Ιστορική μέρα για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο! Κισσαμικός και ΑΟ Χανιά έγιναν ένα!

ιστορική-μέρα-για-το-χανιώτικο-ποδόσφ-574705

Ιστορική θα είναι η σημερινή ημέρα για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς ο Κισσαμικός ανακοίνωσε ότι μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά επιτεύχθηκε συμφωνία για την κοινή πορεία των ομάδων.

Σε αυτήν αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος που πολύ σύντομα θα γίνει κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ, του Κισσαμικού και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για να τους ενημερώσουν για το πλαίσιο της συμφωνίας, το όραμα και τους στόχους της νέας ομάδας, η οποία «στοχεύουμε να αφήσει εποχή στο χανιώτικο ποδόσφαιρο».

Η επίσημη ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει ότι μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά επιτεύχθηκε συμφωνία για την κοινή πορεία των ομάδων μας. Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος που πολύ σύντομα θα γίνει κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ, του Κισσαμικού και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για να τους ενημερώσουμε για το πλαίσιο της συμφωνίας, το όραμα και τους στόχους της νέας ομάδας, η οποία στοχεύουμε να αφήσει εποχή στο χανιώτικο ποδόσφαιρο».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook