Ινδοί θέλουν τα πετρέλαια νότια της Κρήτης

ινδοί-θέλουν-τα-πετρέλαια-νότια-της-κρ-122500

indoi petrelaiaΣτην Αθήνα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα επρόσωποι του ινδικού πετρελαϊκού κολοσσού Oil and Natural Gas Corporation Limited (ONGC) για σειρά επαφών με επικεφαλής μεγάλων εγχώριων εταιρειών του κλάδου και κυβερνητικά στελέχη.

Η αντιπροσωπεία ανώτατων διοικητικών στελεχών του ΟΝGC θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών, καθώς και τον  αρμόδιο  υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται την ώρα που τρέχουν οι εξελίξεις με την χάραξη των ΑΟΖ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου κι ενώ κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα των ερευνών της νορβηγικής PGS για υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και Κρήτη , όπως παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους μήνες σε διεθνή συνέδρια.

Με πάνω από 30.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, η ONGC  είναι η δεύτερη μεγαλύτερη βάσει κεφαλαιοποίησης εταιρεία του ινδικού χρηματιστηρίου και μέσα στην  πρωτη 20αδα των κορυφαίων ενεργειακών εταιρειών. Η τελευταία επένδυση που πραγματοποίησε ήταν στη Μοζαμβίκη και ανήλθε στα 2,5 δισ. ευρώ.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook