Ικανοποίηση από την επίσκεψη Φώφης στην Ιεράπετρα

ικανοποίηση-από-την-επίσκεψη-φώφης-στ-338192

Ικανοποιημένα έμειναν τα στελέχη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι από την περιοδεία του κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επικεφαλής την πρόεδρο της κ Φώφη Γεννηματά , στο Μεραμπέλλο , την Ιεράπετρα και τη Σητεία αργά το βράδυ.

Μετά την Κριτσά και τον Άγιο Νικόλαο, η κ Φώφη Γεννηματά με τον επιτελείο της, επισκέφτηκε στις 400 το απόγευμα τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ανατολή», όπου ξεναγήθηκε στο Δημοπρατήριο και το Τυποποιητήριο από τον πρόεδρο της μεγαλύτερης Οργάνωσης Παραγωγών της Ιεράπετρας κ Αντώνη Ζαχαριαδάκη.

Στη συνεδριακή αίθουσα του Συνεταιρισμού συναντήθηκε η κ Γεννηματά με τους προέδρους όλων αγροτικών φορέων, των Συνεταιρισμών και της ΕΑΣΙ, τους οποίους άκουσε προσεκτικά να της μιλούν για οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής, του σκληρού και αθέμιτου ανταγωνισμού που υφίστανται και των ακόμα μεγαλύτερων προβλημάτων που θα έρθουν εάν και εφόσον περάσουν από τη Βουλή το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Η ίδια συμφώνησε με τους φόβους και τις αγωνίες των αγροτικών φορέων λέγοντας ότι θα επέλθει η πλήρης διάλυση του πρωτογενή τομέα, παρουσιάζοντας 15 θέσεις και προτάσεις που έχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα.

Αναφέρθηκε επίσης και στα μεγάλα επίκαιρα προβλήματα όπως το προσφυγικό που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να δώσει λύσεις στη γένεση τους.

Στις 6 το απόγευμα η κ Φώφη Γεννηματαά επισκέφτηκε τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόση Καλαντζάκη στο δημαρχείο και άκουσε από τον ίδιο τα μύρια όσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος Δήμος του Λασιθίου με την αποψίλωση των Δημόσιων Υπηρεσιών, με την έλλειψη ιατρών στο Νοσοκομείο, με το κακό οδικό δίκτυο, με την καθυστέρηση των αρδευτικών έργων και την γενικότερη εγκατάλειψη από την πολιτεία.

Αμέσως μετά η κ Γεννηματά άκουσε τους εκπροσώπους των φορέων της περιοχής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία πολλών παλιών και νέων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αρκετών που τα τελευταία χρόνια είχαν αδρανοποιηθεί η προσεγγίσει άλλους πολιτικούς χώρους.

Στις 7 το βράδυ η κ Γεννηματά εγκαινίασε τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Εθνικής Αντιστάσεως και Αναγνωστάκη γωνία, ενώ στις 8 αναχώρησε για τη Σητεία.

Στην Ιεράπετρα συγκινητικές στιγμές έζησε η κ Γεννηματά ακούγοντας τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ Γιώργο Προϊστάκη, να της θυμίζει τη γνωριμία του με τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, να συναντά κλασσικές φιγούρες παλιών Γεραπετριτών που στήριζαν μια ζωή το ΠΑΣΟΚ όπως ο κ Γιώργος Μαλλιωτάκης, ο Κωστής Σωρρός, ο Περικλής Μαχαιράς, ο Αντώνης Γαρεφαλάκης και άλλοι νεότεροι.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook