Θύμα κλοπής και μέλη της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο | Photo

θύμα-κλοπής-και-μέλη-της-ελληνικής-ολυ-408454

Κυρίως έχουν… εξαφανιστεί φόρμες και ρούχα, αλλά εκλάπη κι ένα κινητό με το φορτιστή του μέσα από βαλίτσα, μέλους του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού τιμ

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δυστυχώς έφτασαν ως και την ελληνική αποστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχουν «κάνει φτερά» αρκετά προσωπικά αντικείμενα, μέσα από τα δωμάτια των Ελλήνων στο Ολυμπιακό Χωριό.

Κυρίως έχουν… εξαφανιστεί φόρμες και ρούχα, αλλά εκλάπη κι ένα κινητό με το φορτιστή του μέσα από βαλίτσα, μέλους του ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού τιμ. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος.

koulopoulos

Hδη η ελληνική ομάδα έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, κάτι που έχουν κάνει και άλλες χώρες, που βασικά υποπτεύονται τις καθαρίστριες που φροντίζουν τα δωμάτια όταν λείπουν οι αθλητές.

Πλέον οι διοργανωτές έχουν υποβάλλει υποχρεωτικό έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους του Ολυμπιακού Χωριού στη λήξη της βάρδιας τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν πάρει κάτι μαζί τους.

Επίσης άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι που φυλά το Χωριό, κάνουν περιπολίες σε όλους τους ορόφους και ψάχνουν όλους τους χώρους, μήπως οι δράστες έχουν κρύψει κάπου τα κλοπιμαία.

Για να… κοιμούνται ήσυχα κάποια μέλη της αποστολής κάνουν το εξής κόλπο: βάζουν έξω από την πόρτα την ταμπελίτσα «Μην ενοχλείτε» ώστε να μην μπει κανείς στο δωμάτιο και όποιον καθαρισμό απαιτείται, το κάνουν μόνα τους! Απίστευτα πράγματα…

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook