Θύματα απαγωγής που πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια σε σπίτι-κολαστήριο λύνουν τη σιωπή τους

θύματα-απαγωγής-που-πέρασαν-πάνω-από-δ-242672

ImageHandler

Μεταξύ άλλων, οι δύο γυναίκες περιγράφουν πως ο βασανιστής τους τις βίαζε έως και πέντε φορές τη μέρα, τις κρατούσε αλυσοδεμένες και τους στερούσε το φαγητό.

Το 2013 μία ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που συντάραξε την Αμερική, όταν αποκαλύφθηκε ότι ένας 53χρονος άνδρας ονόματι Ariel Castro κρατούσε αιχμάλωτες και βίαζε για πάνω από δέκα χρόνια τρεις γυναίκες στο σπίτι του, που βρισκόταν στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Η Amanda Berry, μαζί με τη Gina DeJesus και τη Michelle Knight είχαν απαχθεί από τον αδίστακτο άνδρα την περίοδο 2002-2004 και επί μία δεκαετία σχεδόν υπέμειναν απίστευτα βασανιστήρια μέσα στο σπίτι-κολαστήριό του.

Δύο από αυτές τις γυναίκες, η Berry και η DeJesus έγραψαν μαζί ένα βιβλίο με τίτλο «Ελπίδα: Ένα Χρονικό Επιβίωσης στο Κλίβελαντ», το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου. Το βιβλίο εστιάζει στις εφιαλτικές εμπειρίες των δύο γυναικών αλλά και στις σκέψεις και στρατηγικές που τις βοήθησαν να επιβιώσουν από αυτή την φρικτή περιπέτεια.

Μεταξύ άλλων, οι δύο γυναίκες περιγράφουν πως ο βασανιστής τους τις βίαζε έως και πέντε φορές τη μέρα, τις κρατούσε αλυσοδεμένες και τους στερούσε το φαγητό.

Ο Άριελ Κάστρο είχε συλληφθεί το 2013 όταν ένα από τα θύματά του, η Amanda Berry, κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του 53χρονου πρώην οδηγού σχολικού λεωφορείου και ειδοποίησε τις αρχές. Μερικούς μήνες μετά τη σύλληψη και την καταδίκη του σε ισόβια, ο Castro βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.

castroprotothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook