Θύελλα αντιδράσεων στα social media για τα νέα sneakers του Dolce & Gabbana | Photo

θύελλα-αντιδράσεων-στα-social-media-για-τα-νέα-sneakers-530497

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στα social media τα νέα sneakers του Dolce & Gabbana καθώς πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο διάσημος οίκος προωθεί λάθος πρότυπα για τους νέους.
Συγκεκριμένα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του διάσημου brand, Stefano Gabbana, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα νέα sneakers του οίκου όπου πάνω σε κάθε ένα από αυτά αναγράφεται μεταξύ άλλων και η φράση «I’ m thin and gorgeous» (Είμαι λεπτή και θεά).

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση του Gabbana λέγοντας ότι: «Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ανεύθυνο να προωθείς το μήνυμα “Είμαι λεπτή και θεά”;, και μηνύματα του τύπου :«Λεπτή; Απογοητεύομαι!».

O Gabbana δεν δίστασε όμως να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια λέγοντας: «πιστεύεις είναι καλύτερο να είσαι χοντρή και με χοληστερίνη; », κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα!

Εκτός από τα προκλητικά σχόλια του Gabbana, ο διάσημος οίκος δεν έχει δώσει ακόμη τη δική του απάντηση στις κατηγορίες των χρηστών.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook