Θρίλερ στο φλεγόμενο και μπαταρισμένο πλοίο | Δεν μπορούν να το ρυμουλκήσουν

θρίλερ-στο-φλεγόμενο-και-μπαταρισμέν-197091

norman_atlantic2Με τεράστιες δυσκολίες συνεχίζονται αυτήν την ώρα οι προσπάθειες να ρυμουλκηθεί το φλεγόμενο και μπαταρισμένο Norman Atalntic. Ο κάβος της ρυμούλκησης έχει σπάσει δύο φορές ως τώρα (22:00) ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι προσπάθειες αποκατάστασης της διαδικασίας και διάσωσης των επιβατών.

Στους 190 οι διασωθέντες σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση (23:05). (ΕΔΩ τα ονόματα).Την ίδια ώρα, τα ιταλικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι η φωτιά είναι υπό έλεγχο. Το πιθανότερο σενάριο είναι το πλοίο να ρυμουλκηθεί προς Ιταλία. 

Ο καπετάνιος του Norman Atlantic παραμένει στο πλοίο και δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι εγκατέλειψε το πλοίο όντας ελαφρά τραυματισμένος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον Έλληνα νεκρό του Norman Atlantic

norman_atlantik2«Επιβεβαιώθηκε από το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) η ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών του κινδυνεύοντος πλοίου Norman Atlantic.

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, σύμφωνα με τη λίστα επιβατών που προώθησε η εταιρεία του πλοίου, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Δούλη Γεώργιο.

Από την ίδια γλίστρα, διεσώθη η γυναίκα η οποία είχε επίσης εγκλωβιστεί, με στοιχεία Δούλη Θεοδώρα και μεταφέρθηκε ασφαλώς με σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής στο Μπρίντιζι της Ιταλίας»

norman_atlantik1zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook