Θρίλερ στον αέρα! Λιποθύμισε ο πιλότος σε πτήση προς Λάρνακα

θρίλερ-στον-αέρα-λιποθύμισε-ο-πιλότος-596547

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Thomson στη Βουλγαρία. Λιποθύμισε ο πιλότος. Είχε προορισμό τη Λάρνακα της Κύπρου. Ο πιλότος «έπρεπε να μείνει ξαπλωμένος» σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Την είδηση δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα «The Sun»  αναφέροντας ότι οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Thomson έμειναν κυριολεκτικά έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας στο κρύο πριν τελικά τους στείλουν σε κοντινά ξενοδοχεία λόγω της αναγκαστικής προσγείωσης.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ένας επιβάτης ανέφερε ότι είδε τον πιλότο να βρίσκεται κατάκοιτος στο πάτωμα, ενώ λίγο πριν είδε πανικόβλητο το πλήρωμα να σπεύδει προς το πιλοτήριο με μάσκες οξυγόνου.

Πολλοί επιβάτες δήλωσαν στη The Sun ότι τρομοκρατήθηκαν και φοβήθηκαν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό κτύπημα.

Ένας επιβάτης είπε σχετικά:

«Ήταν τρομακτικό. Κοίταξα μέσα στο πιλοτήριο και υπήρχε καφές χυμένος στο πάτωμα και ένας τύπος να είναι λιπόθυμος».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το περιστατικό συνέβη μόλις 16 λεπτά αφού απογειώθηκε το αεροσκάφος από το Newcastle. Όμως, για την ασφάλεια των επιβατών το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Επιβάτες ανέφεραν ότι όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ο πιλότος τοποθετήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της The Sun, μετά την προσγείωση τους οι επιβάτες δεν είχαν πληροφόρηση για το τι θα γινόταν με την πτήση τους για πολλές ώρες.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στη «The Sun» η αεροπορική εταιρεία αναφέροντας: «Επιβεβαιώνουμε ότι λόγω αδιαθεσίας ενός πιλότου, λήφθηκε απόφαση να γίνει εκτροπή της πτήσης Newcastle- Λάρνακα το προηγούμενο βράδυ» . Μάλιστα, ευχαρίστησαν τους επιβάτες για την υπομονή τους, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook