Θρίλερ στον αέρα για τον Τσίπρα

θρίλερ-στον-αέρα-για-τον-τσίπρα-204076

tsipras aerasΘρίλερ στον αέρα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επέβαινε σε αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.

Ήταν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί όταν το αεροσκάφος της Aegean με αριθμό πτήσης Α3 160 απογειωνόταν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Ιωάννινα. Στην πτήση ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα πήγαινε στα Ιωάννινα και από κει στην Άρτα όπου είναι και η εκλογική του περιφέρεια εκεί που είναι υποψήφιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία μηχανική βλάβη που προκάλεσε προς στιγμή αναστάτωση στους επιβάτες ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η εταιρεία έβαλε άλλο αεροσκάφος στο οποίο επιβιβάστηκαν οι επιβάτες και ο κ. Τσίπρας και μεταβαίνουν σε λίγη ώρα στα Ιωάννινα κανονικά στον προορισμό τους.

Το απρόοπτο ωστόσο δεν φαίνεται να χάλασε τη διάθεση του κ. Τσίπρα, αφού την ώρα που βρισκόταν στο δεύτερο αεροσκάφος και πριν αυτό απογειωθεί ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, όπου φαίνεται να συνομιλεί με έναν από τους επιβάτες της πτήσης.

tsipras17

Πηγή: protothema.gr

One thought on “Θρίλερ στον αέρα για τον Τσίπρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook