Θρίλερ με το θάνατο της 19χρονης Νίκης που είχε χαρακτηριστεί αυτοκτονία

θρίλερ-με-το-θάνατο-της-19χρονης-νίκης-π-383961

Η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 19χρονης Νίκης Μαυρουδή, που είχε βρεθεί από την ίδια της τη μητέρα απαγχονισμένη πριν από δυο χρόνια στη Λέρο, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, αφού η Δικαιοσύνη ξανανοίγει το φάκελο, ασκώντας μάλιστα δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συγκεκριμένου προσώπου.

Οι καταγγελίες της οικογένειας πως η 19χρονη δεν είχε αυτοκτονήσει, όπως αρχικά είχαν αποφανθεί οι αρχές, αλλά ότι δολοφονήθηκε, ήταν αρκετές ώστε οι δικαστικές αρχές να βγάλουν από το συρτάρι το φάκελο και να αρχίσουν και πάλι τις έρευνες.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας καταγγέλει στο protothema.gr ολιγωρία στις έρευνες που είχαν γίνει τον Ιανουάριο του 2014 όταν η Νίκη είχε βρεθεί κρεμασμένη με ένα φουλάρι στη σκάλα του σπιτιού της.  «Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι το παιδί μας αυτοκτόνησε. Το παιδί μου το δολοφόνησαν στον ύπνο. Αν ήταν ξύπνιο θα αντιδρούσε. Ήταν δυνατό κορίτσι. Το μόνο που θέλουμε είναι να βρεθεί ο φονιάς και να αποδοθεί δικαιοσύνη» λέει η μητέρα Ειρήνη Μαυρουδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατα αγνώστων ενώ με τα στοιχεία που προσκόμισε, ο εισαγγελέας κίνησε ποινική δίωξη σε βάρος του προσώπου που εξ αρχής είχαν υποδείξει οι γονείς στην αστυνομία.

Απο την πρώτη στιγμή και ενώ οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν το πρόσωπο το οποίο εκτιμούσαν ότι βοήθησε τη Νίκη να βάλει τέλος στη ζωή της, οι γονείς της ηταν κατηγορηματικοί, μιλούσαν  για δολοφονία και μάλιστα υποδείκνυαν συγκεκριμένο άτομο.

«Η κόρη μου το τελευταίο βράδυ μου μίλησε για ένα άτομο, το οποίο το φοβόταν γιατί δεχόταν συνέχεια τηλεφωνήματα με απόκρυψη και φοβόταν μην τη σκοτώσει. Όταν την βρήκα δολοφονημένη είχε και μελανιές στο λαιμό της και σημάδια στη δεξιά πλευρά, αλλά δεν έγινε  νεκροτομή. Το άφησαν και είπαν ότι ηταν αυτοκτονία».

Η οικογένεια καταγγέλει πως οι αρχές δεν μερίμνησαν προκειμένου να υποβληθεί το θύμα σε ιατροδικαστική εξέταση. Μέχρι και σήμερα  το θύμα δεν το έχει εξετάσει ιατροδικαστής, ενώ η αστυνομία δεν πήρε ποτέ στοιχεία για εξετάσεις DNA .

Με την υπόθεση πλέον ασχολείται η ανακρίτρια της Κω η οποία διεξάγει την κυρία ανάκριση. Οι συγγενείς δεν γνωρίζουν ακόμα πότε θα κληθεί ο άνθρωπος που οι γονείς έχουν από την αρχή υποδείξει ως δράστη της δολοφονίας της κόρης τους, παρότι σε βάρος του έχει ασκηθεί επίσημα πλέον δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook