Θρίλερ με τον 20χρονο φοιτητή | Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε | Photo

θρίλερ-με-τον-20χρονο-φοιτητή-τα-ρούχα-π-212802

giakoumakis_vagelisΣτο «κόκκινο» είναι η αγωνία για τον 20χρονο Ρεθυμνιώτη φοιτητή στα Γιάννενα, Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Παρά τις έρευνες των αρχών αλλά και εθελοντών, φαίνεται ότι η γη άνοιξε … και κατάπιε τον 20χρονο, ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς προειδοποίηση, αφήνοντας ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο στο δωμάτιό του, στη φοιητητική εστία.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η οικογένεια έχει ζητήσει και την συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ. Από χθες οπότε και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες άρχισαν σταδιακά να υποχωρούν, η ακτίνα των ερευνών έχει διευρυνθεί σε μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση, τόσο περιμετρικά της λίμνης όσο και σε άλλες περιοχές στις οποίες ο Βαγγέλης συνήθιζε να κάνει μικρούς περιπάτους.

Η αδελφή του, Ελένη, κοινοποίησε στο Facebook μια νέα φωτογραφία του, στην οποία ο Βαγγέλης φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

baggelhs_giakoymakhs

baggelhsΧθες, αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες και στην περιοχή του Κάστρου. Στις έρευνες συμμετέχει και πολυμελές κλιμάκιο της Ειδικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Κέρκυρας. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των εθελοντών που αναζητούν τον Βαγγέλη είναι και μέλη της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων που προσπαθούν να βοηθήσουν με την χρήση τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου στο οποίο υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα. Το ελικοπτεράκι πετάει πάνω από σημεία της λίμνης στα οποία δεν είναι εύκολη η πρόσβαση.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ σήμερα Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ χτένισε την περιοχή πέριξ της Γαλακτοκομικής σχολής, με την παράλληλη εκ νέου έρευνας της λίμνης των Ιωαννίνων, χωρίς όμως να προκύψει το παραμικρό.

Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές στα Ιωάννινα εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο από το σουβλατζίδικο που κατέγραψε τον 20χρονο φοιτητή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και στρέφουν τις έρευνες τους παντού. Επιπλέον, περιμένουν στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που ελπίζουν να τους δώσουν κάποια ίχνη για να οδηγήσουν τις έρευνές τους.

Ο νεαρός για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, από το Διευθυντή της σχολής μέχρι τους συμφοιτητές του και ανθρώπους που είχε γνωρίσει στα Ιωάννινα, δε φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν προκύπτει μέχρι στιγμής από μαρτυρίες του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος αλλά και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η αδελφή του Ελένη εξακολουθεί να απευθύνει δραματική έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του αδελφού της. «Βοηθήστε μας να τον βρούμε!» είναι η σπαρακτική έκκληση της κοπέλας στο Facebook.

Πηγή : cretalive.gr

One thought on “Θρίλερ με τον 20χρονο φοιτητή | Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε | Photo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook