Θρήνος στα Χανιά για τον Μανώλη που σκοτώθηκε με το ποδήλατό του | Photos

θρήνος-στα-χανιά-για-τον-μανώλη-που-σκο-668199

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι στους Λάκκους του Δήμου Πλατανιά και κόστισε τη ζωή στον Μανώλη Αγριμάκη.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας και ποδηλάτης έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε με το ποδήλατό του στους Λάκκους με αγροτικό όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος.Από το σημείο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου απλά διεπιστώθη ο θάνατός του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου.Ο αδικοχαμένος Μανώλης Αγριμάκης ήταν πατέρας 2 μικρών παιδιών και είχε πάθος με το ποδήλατο ενώ ήταν μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Χανίων ΤΑΛΩΣ-ANEK LINES. Επίσης γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους καθώς ήταν συνέταιρος στην επιχείρηση καφέ «Μαγικό Φίλτρο» στο κέντρο των Χανίων.Από την ώρα που «έσκασε» η είδηση του θανάτου του, δεκάδες είναι οι φίλοι και οι γνωστοί που έχουν σπεύσει να γράψουν τα δικά τους λόγια για τον χαμό του, στη σελίδα του άτυχου Μανώλη στο facebook.

Το zarpanews.gr εκφράζει τη θλίψη του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

One thought on “Θρήνος στα Χανιά για τον Μανώλη που σκοτώθηκε με το ποδήλατό του | Photos

  1. Δεν σκοτώθηκε, τον σκότωσαν! Να μάθετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους! Σε λίγο θα το βγάλετε και υπαίτιο το παλικάρι, αρκεί να μη θίξουμε την -απαράδεκτη- οδηγική νοοτροπία των ντόπιων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook