Θρήνος! Νεκροί τρεις Χανιώτες όταν το σκάφος τους καρφώθηκε στα βράχια στα Σφακιά | Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

θρήνος-νεκροί-τρεις-χανιώτες-όταν-το-σ-691383
Φωτογραφία αρχείου

Θρήνος στα Χανιά τη νύχτα καθώς τρείς Χανιώτες έχασαν την ζωή τους όταν το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν καρφώθηκε στα βράχια στην περιοχή Φοίνικας των Σφακίων κοντά στο Λουτρό.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας το σκάφος στο οποίο επέβαινάν τέσσερα άτομα ηλικίας 30-35 χρόνων για άγνωστο λόγο έπεσε στα έπεσε στα βράχια στην παραπάνω περιοχή κι ενώ έρχονταν πιθανότατα από την Αγία Ρουμέλη και τα Μάρμαρα, με κατεύθυνση προς το Λουτρό.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών επιβατών και τον σοβαρότατο τραυματισμό του τέταρτου.

Άμεσα στο σημείο εκτός από το λιμενικό, με σκάφη και από τα Χανιά, αλλά και από την Παλαιόχωρα και ιδιώτες, έσπευσε και ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και 12 πυροσβέστες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές από ιδιώτη που άκουσε τον θόρυβο από την σφοδρή σύγκρουση του σκάφους στα βράχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους τρεις νεκρούς είναι αδέλφια.

Ο τέταρτος από τους επιβαίνοντες στο μοιραίο σκάφος νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο Χανίων, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τα Χανιά ερευνώνται.

zarpanews.gr

One thought on “Θρήνος! Νεκροί τρεις Χανιώτες όταν το σκάφος τους καρφώθηκε στα βράχια στα Σφακιά | Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook