Θρήνος! Δεν τα κατάφερε ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι του 4ου στην Κηφισιά

θρήνος-δεν-τα-κατάφερε-ο-6χρονος-που-έπ-497448

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το 6χρονο αγοράκι που το πρωί του Σαββάτου (11.02.2017) έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι 4ου ορόφου. Ο 6χρονος νοσηλευόταν στην εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί έδωσαν για περισσότερο από ένα 24ωρο μάχη για να κρατήσουν το αγοράκι στη ζωή, όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε τα σοβαρά τραύματα που προκάλεσε η πτώση του από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που μένει η οικογένειά του, στην Κηφισιά.

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν το μικρό αγόρι ξέφυγε στιγμιαία από την προσοχή του πατέρα και της μητέρας του και βγήκε στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού. Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είχαν τοποθετήσει προστατευτικά στα κάγκελα, ο μικρός κατάφερε να σκαρφαλώσει με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 15 μέτρων!

Τα δέντρα που βρίσκονταν στον κήπο της πολυκατοικίας ανέκοψαν την πτώση του. Πανικοβλημένοι οι γονείς του, ειδοποίησαν τους γείτονες κι εκείνοι τηλεφώνησαν στο 166! Το ασθενοφόρο έφτασε, ευτυχώς, άμεσα και μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, που βρίσκεται κοντά.

Στα επείγοντα περιστατικά του ΚΑΤ, οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε υποστεί θλάση στους πνεύμονες, ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ είχε αιμάτωμα στην κοιλιά και το περιτόνιο πάνω από τα όργανα. Υπεβλήθη σε επέμβαση και του έγινε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος, ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωλανάκια για τους πνεύμονες να μη μαζέψουν υγρό.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου αμέσως μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “Θρήνος! Δεν τα κατάφερε ο 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι του 4ου στην Κηφισιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook