Θρήνος για 22χρονο | Τον σκότωσε κεραυνός την ώρα που περπατούσε!

θρήνος-για-22χρονο-τον-σκότωσε-κεραυνό-160984

keravnosΣε ηλεκτροπληξία από κεραυνό, οφείλεται τελικά ο θάνατος του 22χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στη Λάρισα.

Ο άτυχος 22χρονος βρισκόταν στην ορεινή περιοχή, όταν ξαφνικά εκδηλώθηκε καταιγίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα κάτοικοι της περιοχής, που πέρασαν από το σημείο και τον βρήκαν νεκρό, ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ κλήθηκε και έσπευσε ιατροδικαστής.

Από την αυτοψία του διαπιστώθηκε πως ο νεαρός άντρας, χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που περπατούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο 22χρονος όταν εκδηλώθηκε η καταιγίδα, πήγε να προστατευτεί κάτω από δέντρο και αυτή όπως φαίνεται, ήταν η κίνηση που του στοίχισε τη ζωή.

Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους φίλους του στην πόλη και τους στενούς του συγγενείς στη γειτονική χώρα. Όλοι όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό παιδί, που δούλευε για να συντηρεί την οικογένειά του στη γειτονική χώρα.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει αύριο στην Αλβανία, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ και τους συγγενείς του 22χρονου να ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook