Θλιβερό: Παράτησε το μωρό της στην τουαλέτα του αεροδρομίου | Photos + Video

θλιβερό-παράτησε-το-μωρό-της-στην-τουα-649941

Μια μικρή, σπαρακτική τραγωδία εκτυλίχθηκε στις τουαλέτες αεροδρομίου, όπου οι αρχές ανακάλυψαν ένα νεογέννητο μωρό, εγκαταλελειμμένο από τη μητέρα του.

Το περιστατικό συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο του Τούσον της Αριζόνα και οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του μωρού, καθώς οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το μεγαλύτερο μέρος του περιστατικού.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, μια νεαρή γυναίκα εμφανίζεται να περπατά με ασταθές βήμα σε διάδρομο του αεροδρομίου, κρατώντας στα χέρια της κάτι τυλιγμένο με κουβερτάκια.

Οι αρχές εικάζουν ότι η γυναίκα γέννησε στις τουαλέτες του αεροδρομίου και στη συνέχεια εγκατέλειψε το μωρό σε άλλες τουαλέτες, μαζί με ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε:

«Παρακαλώ βοηθήστε με. Η μαμά μου δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Είναι ανίκανη και ακατάλληλη για να με φροντίσει. Παρακαλώ, δώστε με στις αρχές, ώστε να μου βρουν ένα καλό σπιτικό».

Μάλιστα, το σημειώμα κατέληγε με τη φράση: «Θέλω το καλύτερο για αυτόν, και αυτό δεν είμαι εγώ». Το μωρό είναι σε καλή κατάσταση.

Μάλιστα, η εκτίμηση ότι η νεαρή γυναίκα γέννησε στο αεροδρόμιο ενισχύεται και από το γεγονός ότι βρέθηκαν ματωμένα ρούχα σε τουαλέτα, τα οποία πιστεύεται ότι ανήκουν στη μητέρα του παιδιού.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook