Θεσσαλονίκη: Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την σκότωσε!

θεσσαλονίκη-του-ζήτησε-να-χωρίσουν-κα-87239

aerosynodosΑπό την περασμένη βδομάδα τα ίχνη της 25χρονης αεροσυνοδού Μ.Κ. είχαν χαθεί. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτή την κατάληξη και ειδικά οι δικοί της άνθρωποι.

Η υπόθεση της εξαφάνισης «έκλεισε» με τον πλέον τραγικό τρόπο. Ο 20χρονος σύντροφός της ομολόγησε πως την σκότωσε. Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι επρόκειτο για έγκλημα ερωτικού πάθους, καθώς όπως έγινε γνωστό, η όμορφη αεροσυνοδός είχε ζητήσει από τον 20χρονο να διακόψουν τη σχέση τους.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε περιοχή κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων. Ως δράστης του εγκλήματος συνελήφθη ο ηλικίας 20 ετών σύντροφός της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εναποθέσει το πτώμα της νεαρής αεροσυνοδού. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με βάση το οποίο συνελήφθη.

Οι έρευνες των αστυνομικών είχαν στραφεί από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 25χρονης στο περιβάλλον του δράστη, ο οποίος μάλιστα, κρυβόταν τις τελευταίες μέρες.

Με δεδομένο ότι ο κλοιός στένευε γύρω από τον ίδιο, αποφάσισε να παραδοθεί τα ξημερώματα, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας κλήθηκε ιατροδικαστής.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 10 Αυγούστου

Η 25χρονη αγνοούνταν από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου από το σπίτι της στην οδό Μοναστηρίου.

Η ίδια είχε πει να την ξυπνήσουν στις έξι το πρωί γιατί είχε πτήση εξωτερικού. Όταν η μητέρα της την αναζήτησε δεν την βρήκε. Το αυτοκίνητο της ήταν κανονικά παρκαρισμένο έξω από το σπίτι. Το κινητό της τηλέφωνο καλούσε μέχρι και την επόμενη μέρα που έκλεισε στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Η κοπέλα εργαζόταν παράλληλα αυτή την περίοδο σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη νύχτα έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι της λέγοντας της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της.

«Δεν ήρθε στο σπίτι για να κοιμηθεί. Το κρεβάτι της ήταν άθικτο. Πιστεύουμε ότι κάτι της συνέβη την ώρα που πάρκαρε. Ρωτήσαμε στη γειτονιά αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Ανησυχούμε γιατί τόσες μέρες δεν έχει δώσει στίγμα ζωής. Φοβόμαστε τα χειρότερα» έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της.

 

Πηγή : protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook