Θεοδωράκης: Ξεκίνησα από την Κρήτη για να πάρω δύναμη

θεοδωράκης-ξεκίνησα-από-την-κρήτη-για-132783

theodorakis kriti«Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν: Είσαι το χώμα που πρωτοπατάς»…, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψη του στην έκθεση «Οινοτικά» που πραγματοποιείται στην περιοχή των Μαλάδων στο Ηράκλειο, επόμενο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του στο ν ησί από το οποίο κατάγεται.

«Ξεκίνησα από την Κρήτη για να πάρω δύναμη» υπογράμμισε ο επικεφαλής της κίνησης «Το Ποτάμι» , για το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχει ξεκινήσει την πορεία του, η οποία δεν μπορεί να ανακοπεί».

Σε ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το «Ποτάμι» τρίτη δύναμη, ο ίδιος τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι η αποδοχή του κόσμου, την οποία διαπιστώνει καθημερινά και κατά την επαφές του στην Κρήτη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνήθηκε τα σενάρια δημιουργίας «κεντροαριστερής συνεργασίας» με επικεφαλής τον ίδιο, επισημαίνοντας ότι «Το Ποτάμι είναι μόνο του», ενώ διέψευσε και τις δηλώσεις Μπίστη ότι τον είχε προσεγγίσει για να ηγηθεί της «Ελιάς»

«Τα να κινηθούμε στην κομματική νομενκλατούρα του παρελθόντος θα ήταν κάτι εύκολο, αλλά δεν το θέλουμε. Πάμε για κάτι νέο, με τη βοήθεια νέων ανθρώπων», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Στη διάρκεια της παρουσίας του στην έκθεση «Οινοτικά» ο Στ. Θεοδωράκης συναντήθηκε-μεταξύ άλλων- με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη αλλά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτηε Σεραφείμ Τσόκα, και φυσικά οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έσπευσαν να τους φωτογραφίσουν

Νωρίτερα ο Στ. Θεοδωράκης βρέθηκε στο Ρέθυμνο και επισκέφθηκε κυρίως την Παλιά Πόλη, όπου συνομίλησε με νέους.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook