Θα ψηφίσουν Δήμα για Πρόεδρο οι Ανεξάρτητοι; Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις

θα-ψηφίσουν-δήμα-για-πρόεδρο-οι-ανεξάρ-190986

dimasTα βλέμματα όλων των κομμάτων είναι στραμμένα στη στάση που θα κρατήσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι συνολικά είναι 24.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, ένας – ένας αρχίζει και ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο πρώτος που αντέδρασε αρνητικά πριν καν ανακοινωθεί το όνομα για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα ήταν ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταψηφίσει.

Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Μελάς άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει την κυβερνητική πρόταση για την ΠτΔ.

«Εύχομαι και ελπίζω να αποβεί άκαρπη και η τρίτη ψηφοφορία, εγώ δεν θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας», δήλωσε η Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης που ήταν επικεφαλής της κίνησης των «8», οι οποίοι ζήτησαν εκλογή πρόεδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης και καθορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τόνισε πως το πολιτικό κλίμα που επικρατεί αδικεί την υποψηφιότητα Δήμα, δείχνοντας πως θα καταψηφίσει τον «εκλεκτό» της συγκυβέρνησης.

«Δεν αλλάζει τίποτα η επιλογή Δήμα», δηλώνει ο ανεξάρτητος Βασίλης Καπερνάρος και τονίζει ότι μένει σταθερός στη θέση του.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook