Θαλάσσιος αποκλεισμός στα Σφακιά ενάντια στη χημική απειλή

θαλάσσιος-αποκλεισμός-στα-σφακιά-ενά-134254

polakis arkadiΔιπλή διαμαρτυρία σε στεριά και θάλασσα ετοιμάζουν αυτήν τη φορά οι πολίτες της Κρήτης, ενάντια στην επιχειρούμενη εξουδετέρωση μέρους του χημικού οπλοστασίου της Συρίας εν πλω, στα ανοικτά του νησιού.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του συντονιστικού των Χανίων, την επόμενη Κυριακή 27 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Χώρα Σφακίων, στην προβλήτα του λιμανιού σε συνδυασμό με μαζική έξοδο φουσκωτών βαρκών, καϊκιών κλπ

Έτσι, θα δημιουργηθεί μια συμβολική γραμμή αποκλεισμού, απαγόρευσης δηλαδή της θαλάσσιας διέλευσης ανάμεσα σε  Σφακιά και Γαύδο.

«Με αυτή την ενέργεια θέλουμε να συνεχίσουμε την πίεση προς την κυβέρνηση και τον ΟΗΕ να εγκαταλείψουν τα σχέδια για υδρόλυση των χημικών της συριας δυτικά της Κρήτης μας και να τους δείξουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.(οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει γι αυτό)» γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο δήμαρχος Σφακίων κ. Παύλος Πολάκης και καλεί όλους τους Σφακιανούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook