Θέος: «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη»

θέος-θέλαμε-περισσότερο-τη-νίκη-474961

Ο Γιώργος Θέος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του Κισσαμικού με τον Αιγινιακό, τονίζοντας ότι η χανιώτικη ομάδα φάνηκε να κυνηγάει με περισσότερο πάθος από τον αντίπαλο τη νίκη.

Η τοποθέτησή του για τον αγώνα: «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι από το ξεκίνημα. Στην αρχή είχαμε υπέρ μας τον αέρα, αλλά επιθετικά δεν μπορείς να δημιουργήσεις, γιατί η μπάλα… τρέχει πιο γρήγορα από σένα. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε την μπάλα κάτω, προσπαθήσαμε να παίξουμε με αυτόν τον καιρό, μας δόθηκε η ευκαιρία και πετύχαμε το γκολ με τον Δημήτρη (σ.σ. Τσερκέζο). Θέλαμε περισσότερο τη νίκη, απ’ ό,τι δείξαμε είχαμε περισσότερο πάθος από τον αντίπαλο και κερδίσαμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να υπάρξει ανάλογη συνέχεια το 2017: «Είχαμε το δυσκολότερο πρόγραμμα και ήμασταν με την πλάτη στον… τοίχο. Είχαμε έναν βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια. Δείξαμε χαρακτήρα και έχουμε πλασαριστεί πολύ καλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Λόγω της προγραμματισμένης πτήσης του για Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της ομάδας του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, δεν πρόλαβε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook