Η Ryanair ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια από τα Χανιά και το γιόρτασε με απίθανες τιμές

η-ryanair-ανακοίνωσε-τα-νέα-δρομολόγια-από-τα-238039

ryanairΗ Ryanair ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα του 2015 για τα Χανιά, με δρομολόγια προς Αθήνα (3 καθημερινά), Θεσσαλονίκη (1 καθημερινό) και Πάφο (3 εβδομαδιαία). Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair στα Χανιά θα συμβάλει στην μεταφορά 935,000 επιβατών ανά έτος και θα στηρίξει 935 παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Η Ryanair γιόρτασε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος 2015 για τα Χανιά απελευθερώνοντας θέσεις προς πώληση από 17.99€ από τα Χανιά προς την Αθήνα, από 19.99€ προς την Θεσσαλονίκη και από 23.99€ προς την Πάφο για ταξίδια τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, John Alborante «Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20 Απριλίου), ενώ αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα, γι αυτό το λόγο οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία».

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 δρομολόγια από τα Χανιά τον χειμώνα, και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα και ολοκαίνουργια εφαρμογή με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης για κινητά καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus που καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Στο μεταξύ χθες η Ryanair, ξεκίνησε λογαριασμό στο Instagram προσφέροντας φωτογραφίες από την ζωή μέσα στον μεγαλύτερο αερομεταφορέα της Ευρώπης και στιγμιότυπα από τους 190 προορισμούς της δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να μοιραστούνε τις αγαπημένες φωτογραφίες και εμπειρίες τους με την Ryanair μέσο του λογαριασμού @Ryanair.

Η παρουσία της Ryanair στο Instagram, είναι η πιο πρόσφατη στα social media, μετά τον λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος μετράει ήδη σχεδόν 150,000 followers, το κανάλι στο YouTube και τον λογαριασμό στο LinkedIn, ενόψει το προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”.

Για να γιορτάσει το νέο της λογαριασμό στο Instagram, η Ryanair, χαρίζει κουπόνια για πτήσεις των 100€ σε πέντε τυχερούς νικητές. Για πάρουνε μέρος, οι πελάτες μας θα πρέπει απλά να πραγματοποιήσουνε την καλύτερη μίμηση αεροπλάνου, και να δημοσιεύσουνε την ‘Wingsie’ φωτογραφία τους στο Instagram, κάνοντας tag @Ryanair και βάζοντας hashtags #wingsie και #Ryanair30.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook